Дайте мнение за този ярис
Дайте мнение за този ярис
Здравейте,
Днес гледах този Ярис:
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 1908762690
Как ви изглежда офертата на пръв поглед?
Дали можете да предложите някакъв сервиз, за да прегледат колата, преди да я купя, т.к. в ТМ Ауто трябва да чакам половин месец минимум.
Благодаря предварително за отговорите.
Днес гледах този Ярис:
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 1908762690
Как ви изглежда офертата на пръв поглед?
Дали можете да предложите някакъв сервиз, за да прегледат колата, преди да я купя, т.к. в ТМ Ауто трябва да чакам половин месец минимум.
Благодаря предварително за отговорите.
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
Да сте забелязали следното:
"Данни:
Дата на производство - януари 2003 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 68 к.с. [/size](доколкото знам са 65)
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 53460 км
Цвят - Червен
...
Допълнителна информация:
регистрация2002г"
Лични впечатления: С двигател 1.3 е муцка отвсякъде.Много приятно се кара.Ако имам дете не бих го качил на учебен Ярис - просто нищо няма да научи - тя сама си върви
Седял съм и отзад - широко е.
С по-малкия двигател не знам как е,но при всички положения за своя клас Яриса си е #1
"Данни:
Дата на производство - януари 2003 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 68 к.с. [/size](доколкото знам са 65)
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Хечбек
Пробег - 53460 км
Цвят - Червен
...
Допълнителна информация:
регистрация2002г"
Лични впечатления: С двигател 1.3 е муцка отвсякъде.Много приятно се кара.Ако имам дете не бих го качил на учебен Ярис - просто нищо няма да научи - тя сама си върви

Седял съм и отзад - широко е.
С по-малкия двигател не знам как е,но при всички положения за своя клас Яриса си е #1
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020
Corolla Sedan 1.6 MT 2020
А сервиз някакъв?
Двигателя е еднолитров, 68 конски сили, но за града ще е достатъчен според мен.
Ако ми кажете и сервиз, където да я прегледат, т.к. и свети датчика за ABS-а, че не е наред и имам някакви подозрения че е била удряна.
Ако ми кажете и сервиз, където да я прегледат, т.к. и свети датчика за ABS-а, че не е наред и имам някакви подозрения че е била удряна.
Здравей колега, явно търсиш да вземеш ярис и този дето го беше сезирал е почти на 5 години. Съвета ми е защо не прескочиш до ТМ Ауто да видиш новите Яриси, за 19 000 можеш да си вземеш чисто нов с 3 години гаранция и т.н. и хората ги дават на изплащане. След като за 5 годишна си приготвил 11000... Всеки си знае но да доизплатиш още малко за 5 години мисля че си заслужава...
Желая ти по-бързо да се сдобиеш с нова количка!!!
Желая ти по-бързо да се сдобиеш с нова количка!!!
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007
Re: резултат
Gluposti! Vzimai kolata be, nqama kvo da se chudish? Kolegata experta si kaza dumata - trebe da e dobra!freefaler написа:Днес я закарах в сервиза, оказа се че е била доста сериозно блъсната и не е оправена като хората.
Търсенето продължава

LEXUS написа:Vzimai ia vednaga!Lichi se ,che tazi kola e gledana mnogo,emi tia e kato chisto nova!53000km. za 5 godini-perfektno,sol oborudvane,vzimai go tozi bonbon.Samo imai vpredvid ,che 1.0 e spanata.
Приключения на Горубляне
Вчера видях много хубав Ярис (Sol модификация) там, но продавача беше готов да ми се скара защо го питам вообще за нея.След много говорене, все пак склони в понеделник да я закараме на сервиз.
Един друг пък ми каза, че не може да се закара на сервиз, ето тука до него имало хубав сервиз, там да е била гледана
.
Странно нещо са тия продавачи, уж искат да им купят колите, но вообще не съдействат.
Впрочем, един нов е около 20 000 лв, причината да не си купя нов е т.к. около 10 000 и около 20 000 разликата е 2 пъти, а за града нова кола е само да треперя за нея.
Гледах и този:
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 0062587965
Само, че беше на 160 000, въпреки че не изглеждаше лошо за възрастта си.
Един друг пък ми каза, че не може да се закара на сервиз, ето тука до него имало хубав сервиз, там да е била гледана

Странно нещо са тия продавачи, уж искат да им купят колите, но вообще не съдействат.
Впрочем, един нов е около 20 000 лв, причината да не си купя нов е т.к. около 10 000 и около 20 000 разликата е 2 пъти, а за града нова кола е само да треперя за нея.
Гледах и този:
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 0062587965
Само, че беше на 160 000, въпреки че не изглеждаше лошо за възрастта си.
Freefaler, ako naistina si trugnal da kupuvash Yaris zvunni edin telefon, Yarisa na maika mi e na 70 000km kupena e ot TM predi 3.5 godini s novata maska ima pulna servizna istoria i
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване 5 Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
dvigatel 1.0 i v toyota shte ti garantirat za sustoianieto i.Za cenata shte se dogovorim, moje i za lizing da se dogovorim.P.S. Ne sum prodavach na koli! 0888 022001Lubo ako neshto ne otgovariam prati sms.
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване 5 Врати
ABS
Airbag
Аларма
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
dvigatel 1.0 i v toyota shte ti garantirat za sustoianieto i.Za cenata shte se dogovorim, moje i za lizing da se dogovorim.P.S. Ne sum prodavach na koli! 0888 022001Lubo ako neshto ne otgovariam prati sms.

Странно: януари 2003, а регистрация 2002г., а после по номерата на купето се оказва сигурно август 2001г. Ма кво ли странно има? А иначе ако наистина е на 50-60 хил. км. си е направо отлично. Аз моятАвенсис го купих на 36 124 км. абсолютно реални и няма нищо общо и като ход, и като шум в купето с други негови набори дето са по над 150 хилки...
вече си имам :)
Вече си имам Ярис,
2005, на 16 000 километра, 5 врати 1.3 двигател с всички екстри
днес го купих от Пазарджик за 16 600 лв
Имаше хубав и в Пловдив.
Като цяло продавачите извън София са доооста по-нормални.
2005, на 16 000 километра, 5 врати 1.3 двигател с всички екстри

днес го купих от Пазарджик за 16 600 лв
Имаше хубав и в Пловдив.
Като цяло продавачите извън София са доооста по-нормални.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
В заблуда си, а още повече че явно си имал късмет да попаднеш на що годе свястен продавач(рядко, но ги има!) и е бил в настроение biggrin.gif Но като цяло, обикалям Пловдив и окръга през седмица-две(автосалоните) и като цяло, всеки път са различни продавачите
Честита да ти е Яриската, дано само безаварийни километри, да превъртиш километража biggrin.gif