problem spirachki

slona

problem spirachki

Мнение от slona » 16 Окт 2007 09:58

iskam da pitam sutrin ili kato mi e studena kolata kato ia zapalja spirachkata e tvurda i malko rjazko spira kato si ia pokaram i se opravja ot kakvo moje da e tova
AKINA SPEED STARS

agent dust

Мнение от agent dust » 16 Окт 2007 21:55

ми направи профилактика, да няма блокирал водач на спирачен апарат, виж в менюъла как се регулира спирачният педал, провери вакуумът на сервото дали е наред и дали клапанчето му работи. като запалиш двигателя, угаси го, и с ръка лекичко натисни спирачният педал. трябва да има няколко милиметра празен ход и после да се чуе леко изсъскване откъм горната част на педалът - тогава сработва клапана на сервото и пуска атмосферен въздух от едната страна на мембраната.

може и просто да се наложи да притегнеш маркуча на сервото, да е разхлабен и да няма добър вакуум като е студена
status: за БАН

slona

re

Мнение от slona » 17 Окт 2007 00:12

aha iasno utre shte se probvam shtoto prednia sobstvenik beshe nasukal markucha za vakuma sus tikso i az go smenih ama ne sum gledal dali raboti klapancheto
AKINA SPEED STARS

ceko26

Мнение от ceko26 » 17 Окт 2007 13:36

Първото спиране е рязко и придружено от леко стържене, защото накладките почистват ръждата от дисковете която се появява през ноща.
Ако има проблем би трябвало първите натискания да са с голям ход и да се донапомпва педала със всяко следващо.
Авенсис 3S-FE

Публикувай отговор