ТОЙОТА АУРИС ИЛИ НИСАН КАШКЕЙ
ТОЙОТА АУРИС ИЛИ НИСАН КАШКЕЙ
ДВОУМЯ СЕ ПРИ ИЗБОРА НА АВТОМОБИЛ;
ТОЙОТА АУРИС 1,6VWT ИЛИ НИСАН КАШКЕЙ 2,0.
В МОМЕНТА КАРАМ КОРОЛА ДИЗЕЛ 1,4 И ИМАМ ДОСТА ЗАБЕЛЕЖКИ
КЪМ КАЧЕСТВОТО НА ТОЙОТА.
Re: ТОЙОТА АУРИС ИЛИ НИСАН КАШКЕЙ
pri uslovie che imash dosta zabeleshki kam "kachestvoto na Toyota", togava zashto izobshto se chudish?Angelin написа:... И ИМАМ ДОСТА ЗАБЕЛЕЖКИ
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Haaha,toia Kashkai e nai-groznoto neshto,koeto sam vijdal.Nito v klasa na Auris,nito v na Rav4,harchi mnogo ,slabi motori,skapa cena,glupav spleskan dizain.Kupi si go ako iskash da ti se podigravat po ulicite. biggrin.gif Vij Nissan Note e dalech po-prilichashta na kola tarataika.Ako shte davash pari za spleskanata jaba kashkai,pone si vzemi Primera,da znaesh ,che karash kola. 

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
Не бих се сьгласил с теб относно двигателите на Нисан КашКай .........
2.0 Бензин - 140к.с. 2.0Дизел - 150к.с. кой е слабият за това купенце което има.........
Проблема е че и новите Нисани не са цвете за мирисане от как започнаха дружбата с Рено не е много добре ситуацията - При Тойота поне всичко си е Японска технология (жалко че вече не е Японска Зглобка - То коя ли марка Остана Японска Зглобка с изключение на СУБАРУ)
2.0 Бензин - 140к.с. 2.0Дизел - 150к.с. кой е слабият за това купенце което има.........

Проблема е че и новите Нисани не са цвете за мирисане от как започнаха дружбата с Рено не е много добре ситуацията - При Тойота поне всичко си е Японска технология (жалко че вече не е Японска Зглобка - То коя ли марка Остана Японска Зглобка с изключение на СУБАРУ)
- LEXUS
Така е,НО 2.0 двигателят със 140 коня харчи колкото Рав 4,въпреки ,че Кашкай не е 4x4 и е по-лек,на всчикото отгоре е и с малко по-високи емисии.Т.е харчи ужасно много ,сранвнен с Аурис,а трудно може да се сравни с Рав 4 защото не е 4 по 4 и е по-малък,да не говорим за ужасно пластмасовия калъп ,наречен арматурно табло,приличащ на това на Дачия.Изобщо този странен модел на Нисан по мое мнение ще е пазарен провал или поне няма да има сериозен успех,защото е неясно позициониран,и ако това позициониране между различни класове и типове автомобили се харесва на някой,то той ще е разочарован от висок разход на гориво,евтин интериор и кола ,която с години няма да разбере за какво точно да я използва-за джип няма шансове,за лек автомобил от класа на Аурис харчи ужасно много,като не е пъргав заради теглото си,високото възд.съпротивление при пътуване по магистрали допълнително утежнява положението му откъм разход и шум,а високия му център на тежестта определено не е добър вариант при каране по пътища с много завои и собственикът и оттова няма как да е впечатлен.Така че според мен това е един недомислен автомобил,на всичкото отгоре ми прилича на китайски джип,а не на японски.
Като за капак цените не отстъпват на тези на Рав4,а база за сравнение дори няма между двете,Рав4 е с класи по-измисленият и стойностен автомобил.Затова препоръчах на колегата ако ще купува Нисан,да вземе Примера,защото определено си заслужава парите,за 46471 лв. си взима най-скъпата версия с 2.0 мотор и 6-степенна ск.кутия Примера с безкрайно по-качествен и стилен интериор с безброй екстри,вкл. цветна камера за обратно виждане,7"LCD дисплей DVD навигация и т.н..,а Кашкей най-висока версия на оборудване с 2.0 мотор и 6-ст. ск. кутия го взима за 50460 лв.
за сплесканата жаба biggrin.gif
.Според мен по-разумната покупка е Примера,предлага много повече качество за парите си,изглежда по-добре и отвън и особено отвътре таблото е страхотно,авангардно и качествено.Примерата е по-луксозният автомобил,както и по-удобен за пътуване.

-
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: ТОЙОТА АУРИС ИЛИ НИСАН КАШКЕЙ
Аз не мога да не се включа и да те питам от какво не си доволен в Корола 1.4 D4D , защото аз карам същата от една година, навъртял съм и 40000км вече и определено съм ПРЕдоволен, защото не само е икономична, не само е супер тихичка, ами на всичкото отгоре дори дилърите на Тойота казват, че това е най-балансирания двигател и най-сполучливата Тойота за моментаAngelin написа:ДВОУМЯ СЕ ПРИ ИЗБОРА НА АВТОМОБИЛ;

П.С. Имаме две такива Короли - втората е кара братовчеда, но и той е дооооооооста доволен

- LEXUS
Да,моя е грешката за 4 по 4! А ти си слезнал с 1 клас под авенсиса с тоя китайски джип с евтино табло ,не знам дали си осъзнал!stanimirco написа:LEXUS явно нямаш никаква представа какво е това Нисан Кашкай, защото ТОЙ Е 4Х4. Има едно копче вътр в него на което има 3 позиций 2WD, AUTO, LOCK. Сам си прави изводи. Имам Авенсис и преди месец си купих Кашкай и те уверявам че е великолепна машина

Fact: imash 0 (NULA) competentnos shto se kasae avtomobili. Dobre che pone umeesh da izpolzvash znacite za ">" "<" i "="!LEXUS написа:Да,моя е грешката за 4 по 4! А ти си слезнал с 1 клас под авенсиса с тоя китайски джип с евтино табло ,не знам дали си осъзнал!stanimirco написа:LEXUS явно нямаш никаква представа какво е това Нисан Кашкай, защото ТОЙ Е 4Х4. Има едно копче вътр в него на което има 3 позиций 2WD, AUTO, LOCK. Сам си прави изводи. Имам Авенсис и преди месец си купих Кашкай и те уверявам че е великолепна машина

hahaha tova li e nai dobrata ti zashtita?? lol pone si zabaven! laugh.gif
LEXUS написа:Znaesh li ,izpraznenite ti ot sadarjanie mnenia moje da sa zabavni za niakoi,no za drugi predpolagam sa elementarni.V35GTR написа: Fact: imash 0 (NULA) competentnos shto se kasae avtomobili. Dobre che pone umeesh da izpolzvash znacite za ">" "<" i "="!
-
Ми какво да ти кажа LEXSUS докато тойотата криви джанти по "перфектните" софийски улици, кашкая го катеря по тротоарите без да ми мигне окото. И пак си прав че сам мръднал един клас ама НАГОРЕ! Защото когато на тебе авенсис 2.0l бензин ти даде градско 9,4 l/100km ми се обади, защото моя под 11 не пада нищо че е 1.6. И още нещо прословутата тойота сменя сигменти на 20000км!!! СТРАШНА КОЛА!!! Направо нямам думи!