След 10 000км нови втулки (тампони) на носачите!!! Ужас!!!
След 10 000км нови втулки (тампони) на носачите!!! Ужас!!!
Преди година ми се разбиха задните втулки (тампони) на предните носачи на Карината. Купих си нови тампони от ул. Раковска 10, смених ги и сега само след 10 000 км пробег същите тампони отново са разбити. Всичко останало по предницата е ОК. На какво се дължи това- на некачествени (корейски) тампони, на лоши пътища или на мен (задкормилното)? Имал ли е някой подобен проблем? Но най-много ме интересува от къде да си купя нови тампони? За сведение в ТМ Ауто не продават само тампони, предлагат целия носач за 280 лв. бройката.
Toyota Carina E Liftback 1.6,
116ps, 4A-FE, 1994
116ps, 4A-FE, 1994
И аз съм пред същата дилема,тъй като ми предстои смяна и на двата вътрешни накрайника,а нещо не ми се дават по 200лв. за броика от ТМ,при положение че на Раковски 10 ги имаше по 45лв.А като алтернатива майстора ми предложи да си рециклирам оригиналните.Та се чудя дали тва не е по-добрия вариант.kristian написа:Май са си "качествени" чаркалаците.Аз смених вътрешен накрайник преди година(около5000км) и сега пак хлопа като на стар москвич.Глася се пак да го сменя,ама и аз съм пред дилемата откъде да го купя![]()
.
CARINA E 7A-FE
99% някой Рено-пилот ти гое казал laugh.gifCaesar написа:Препоръчаха ми да потърся тампони турско производство. някой знае ли къде мога да намеря такива и дали има отзиви за тях.
Препоръчвам ти да си намериш тампони от Англия по-скоро - щом тоя тип препоръки търсиш. Потърси най-добре представители на МООГ в България:
http://www.sofiaexport.com/sofiaexport/
За сведение, освен смяна на биалетките и тези тампони друго по ходовата част не е правено.
Jamie, това вече е отговор за което ти благодаря. Досега където и да попитам ми предлагат тайвански и корейски тампони за 15-25 лв. бройката. Аз и затова питам дали има нещо по-истинско и по-скъпо. Ако ТМ Ауто ги предлагаха щях от там да ги купя без да отварям тази тема.
Между другото може ли някой да ми каже каталожен номер на тези тампони (виж тампона от прикачения файл), защото наистина може да си ги поръчам от Англия. Ако намяря истински тампони няма да давам всяка година по 80-90 лв. за труд и реглаж на предница.
Jamie, това вече е отговор за което ти благодаря. Досега където и да попитам ми предлагат тайвански и корейски тампони за 15-25 лв. бройката. Аз и затова питам дали има нещо по-истинско и по-скъпо. Ако ТМ Ауто ги предлагаха щях от там да ги купя без да отварям тази тема.
Между другото може ли някой да ми каже каталожен номер на тези тампони (виж тампона от прикачения файл), защото наистина може да си ги поръчам от Англия. Ако намяря истински тампони няма да давам всяка година по 80-90 лв. за труд и реглаж на предница.
- Прикачени файлове
-
- Tampon Preden nosach.GIF (18.58 KiB) Преглеждано 4567 пъти
Последно промяна от Caesar на 13 Окт 2007 15:01, променено общо 1 път.
Toyota Carina E Liftback 1.6,
116ps, 4A-FE, 1994
116ps, 4A-FE, 1994