.
Целта е, най-добре докато колата е още нова и не е влизала в контакт със сол, да се свалят всички кори и подвижни елементи отдолу и да се третира всичко с това покритие, което пречи на корозията в много голяма степен. Моят опит с това- Королата и Авенсисът го третирахме с това около 1 година СЛЕД покупката, успяха да се запечатат доста добре, като ги погледна отдолу сега след години има повърхностна ръжда само по отдели подвижни елементи, които вероятно са били хванали оксидацията ПРЕДИ да ги третирам. Самото шаси e без 1 петънце ръжда. За директно сравнение- на баща ми Ауриса за същото време се покри с доста ръжда, а е каран основно в България. Истината е, че трябва да се намери някой, който го прави кадърно и ще свали всичко отдолу и ще обработи колкото може повече площ, иначе няма много смисъл. Преди около година се доверих на Лексус дилъра в Мюнхен и го направиха преди да ми предадат колата.....да, ма са го направили с краката си, реално е пръскано само ей така отгоре-отгоре, все едно жена ми е клекнала под колата и е понапръскала с лака си за коса

По мое мнение си струва процедурата, даже и да си купиш нова кола и да смяташ да я продадеш след 3-4 години. Разликата във вида отдолу е много голяма и би повлияло на препродажната цена със сигурност. В ТМ Ауто ми бяха казали на времето, че не предлагат такава услуга, човек може и сам да си го направи, но е трудоемко. Баща ми каза, че преди 30 години му го е правил един тенекиджия на Ладата, та може да се питат хората от този сектор. А може и някой в България да предлага тази услуга стандартно и просто аз да не съм запознат. Надявам се да съм полезен на колегите, които биха имали интерес