По какво се познава каква сглобка е колата?
-
По какво се познава каква сглобка е колата?
Става въпрос за нова Корола например. Как се разбира дали е турска или японска сглобка? Номер на рама?
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
-
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
-
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Това е новата Корола от 2007 год.
Утре погледни номера на рамата на изложената Корола или за по-достоверно на Корола, която сега се разконсервира при получаване от щастлив клиент. Може в салона да е изложена японска сглобка, а на клиента да доставят турска сглобка. Не винаги може да се вярва на ТМ-ауто. Мен не са ме лъгали никога, но обичат циганските работи.
Непременно пиши за резултата.
Много ми харесва новата Корола. Дано да ти е на късмет.
Утре погледни номера на рамата на изложената Корола или за по-достоверно на Корола, която сега се разконсервира при получаване от щастлив клиент. Може в салона да е изложена японска сглобка, а на клиента да доставят турска сглобка. Не винаги може да се вярва на ТМ-ауто. Мен не са ме лъгали никога, но обичат циганските работи.
Непременно пиши за резултата.
Много ми харесва новата Корола. Дано да ти е на късмет.
Prav sam, imam priyatel koyto raboti tamToyoda написа:Цъ, не си прав... макар да живееш близо до завода. biggrin.gif
И седан се произвежда в Турция.

2005 Corolla 1.6 Terra Hb
Аз инфото съм го черпил от официалната страница:
http://www.toyotatr.com/eng/press.asp
...As one of the production bases of Toyota in Europe, Adapazari plant is producing and exporting Corolla Sedan, Station Wagon and Verso models...
Не казвам, че е свръх точно, но най-малкото в Турция започна да се сглобява и новата Корола.
http://www.toyotatr.com/eng/press.asp
...As one of the production bases of Toyota in Europe, Adapazari plant is producing and exporting Corolla Sedan, Station Wagon and Verso models...
Не казвам, че е свръх точно, но най-малкото в Турция започна да се сглобява и новата Корола.
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Здравейте, моята Корола също започва с J... и доколкото ми казаха от ТМ Ауто Королата за сега се произвежда само в Япония. Информацията за турския завод е за производството на стария седан. Там за сега ще се произвеждат само Аурис и Версо-то. Очакванията на японците са че в Европа ще се продават много повече Аурис а не Корола. Но времето ще покаже.
Честито на колегата с новата Корола!
Честито на колегата с новата Корола!

Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007