decho_70 написа: ↑28 Дек 2021 22:36
Щом няма навигация веднага ми изниква другия въпрос.Може ли примерно да си пусна IGO на телефона и той да се показва на екрана на колата?
Конкретно IGО нямам идея. Но ако на телефона имаш инсталиран WAZE може да избираш между него и гугълската навигация. Ако случайно тестваш и стане,може да споделиш.
Volkata написа: ↑28 Дек 2021 23:08
аз открих тази функционалност след вече 2 години ххааха
и аз почти така случайно я открих. Е не беше на 2рата година но след няколко месеца.
Hursa написа: ↑28 Дек 2021 21:53
Това - дали върши по-добра работа от "комплекта за ремонт на спукана гума"?
Ако си го закъсал и дупката е подходяща, ще те спаси.. ако и разбира се успееш да се справиш. Като трябва да имаш предвид, че може и да се наложи да свалиш гумата за нуждите, да ръгаш по гумата с шило пила и прочее. Който крик го нямаш ако нямаш резервна гума (аз си купувах отделно). Това едно на ръка. 2ро, представи си гадно мокро - дъждовно, още по - зле - снежно време. Студ! Бог знае къде забит и да оперираш с тея неща си е чисто мъчение.
Имах удоволствието да се мъча с репеър кит да залепя гума (на 3тия ден след като взех колата) в много сняг и студ.. Яко мазаляк яко студ абе ****ска работа.
Та да обобщим:
1.трябва ти крик
2. не спестяваш никакви усилия, даже напротив
3. шанса след това да изхвърлиш гумата е голям. Все пак една дупчица е едно, ти хакаш шило и пила през цялата дебелина на гумата. Прокъсани и оголени оплетки на гумата. Влага, ръжда по оплетката... аз такава гума бих я засилил.
4.шанса след това така или иначе да ти трябва репатрак не е малък.
Колата си има място за пълен размер гума (за 16ка сто про влиза, 17ка не знам). От там насетне е въпрос на вкус,каза кучето и се облиза под опашката.
Потенциално спестените 200 грама гориво за 10 години и 200 000 км (дискутирано 50 страници назад), няма смисъл, както и не си заслужават да спестиш 160 лева за джанта и гума. Защото каското ДА ще ти покрие репатрак, но прекараните Х незнайни часове някъде си, НЯМА.
Резервната гума и един път да ти се наложи за 5 години, се изплаща на мига. Паа ако не си ги "избиеш"....това да ти е проблема