Казваш че караш същата,ама колегата над твоя пост е писал,че неговата е 1,4

Казваш че караш същата,ама колегата над твоя пост е писал,че неговата е 1,4
преди месец закупих точно такъв 2.0 D4D комби. Два пъти го мерих на извънградско и двата пъти учудващо еднаква стойност ми излезе - 6,12 л/100 км. Буквално до стотната ми излезе еднакъв разхода.AvensisFan20 написа: ↑04 Авг 2021 16:08 Здравейте, някой би ли споделил разход на гориво на Avensis III 2009-2011 2.0 D4D комби. Поразтърсих се из темата/форума почти никаква информация. Само един линк намерих за хора, които си качват данните след изминато разстояние, но им нямам вяра (отделно, че горивата не са български).
По-важно е на градско колко гори. Извънградско 6/100 всеки ги може.activesrc написа: ↑24 Сеп 2021 19:13 преди месец закупих точно такъв 2.0 D4D комби. Два пъти го мерих на извънградско и двата пъти учудващо еднаква стойност ми излезе - 6,12 л/100 км. Буквално до стотната ми излезе еднакъв разхода.
И на мен би ми било любопитно ако има някой друг да сподели, макар че за мен този разход изглежда доста добър.
Автомат е, но не се оплаквам, предвид, че е с аеродинамиката на кашонslowtraveler написа: ↑20 Фев 2022 14:22 Ивайло Димов, напротив - радва се, че някой и дава газ
mar7o, Това автоматик или ръчка е...
Сега гледам архивите - джипът бе с почти 50к.с. по-мощен, по-тежък, а за над 80х.км средният разход (с над 50% градско из центъра на Варна - в най-неикономичният режим) бе около 10л/100км... Навярно защото бе автоматик..
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта