За 'несериозните доводи' - ами опитай се да си планираш пътя в чужд град ако тръгваш от подземен паркинг... Обикновено на излизане 'тръгваш нанякъде', щото навигацията още не се е ориентирала, пък ти не можеш да стоиш на кръстовището и да я чакаш да ти каже на къде да тръгнеш

Да, малко удобство, ама едно по едно се натрупват...
Точност? Пълна глупост е да се твърди, че 'телефонната навигация' има каквато и да е точност в тунел... Тя там не се ориентира и не знае къде е... Въобще... Пусни предупреждението за загубен ГПС сигнал и ще видиш на колко места
'ще се губиш'. Докато другата навигация си стои стабилно на пътя независимо от условията...
Още по-голяма глупост е твърдението, че се опитвам да защитя даването на 'излишни пари'...
Ами то тук моделът (не нивото) нямаше ниво без навигация - няма какво да се пести
И бе удобен, защото няма нужда да си променяш стереотипа - гласовите команди работят спокойно и за навигацията - не търсиш дисплея и т.н. - всичко си правиш от волана...
Навигацията не се 'изключва' като спреш за кафе и т.н..
И да - в момента на сегашната кола не съм с оригинална навигация, а с китайски 'телефон' - андроид с интернет, Waze и т.н., вързан с волана... Ама конкретно навигацията не се управлява от волана, щото няма бутони
А 'дефектите' за тунелите продължават да ме дразнят, защото ако има камера зад тунел, предупреждението не се генерира - ГПС е загубил координатите и не смята, че вече е толкова близо...
Изпищява като изляза от тунела, ама вече е късно
П.С. абе какви такива разсипници сте - опитвате се да защитите хвърлянето на вятъра на 2-5х.лв за телефон, който се опитвате да наврете в колата

Колата е за транспорт - винаги съм обичал като хвана дръжката - да се отключи, като натисна бутона - да стартира и с минимални мои въздействия да прави това, което искам - да отида на точното място... Не да търся телефони, ключове, да връзвам кабели и т.н...