Лично аз смятам, че е нормално да ти се струва шумно. Предвид че през останалото време държи около 2 и под в града. Колко оборота държи някой аналогичен чист бензин?
Всеки знае личните си потребности - ако те устройва ел-автомобил - това е супер решение...nicktodorov написа: ↑02 Ное 2021 20:32 За мен лично конвенционалните автомобили, пълните хибриди и плъгин хибридите са вече остарели технологии и нищо различно от пълен EV автомобил нямам намерение повече да купувам.
Не е точно така и от тук нататък ще става само по-добре. И от към EV коли (капацитет на батерията и/или ефикасност и разход на енергия) и от към зарядна мрежа.
Ще става.Ама ние живеем тук и сега.И аз мислех да изчакам някоя и друга година за електричка ама не е ясно как ще се развият нещата.Ние един път не можем да построим пък камо ли зарядна инфраструктура.Пък и не искам да съм бета тестер на коли измислени сутринта и произведени вечерта.Знам какво беше с първите GSM-и.nicktodorov написа: ↑02 Ное 2021 21:03Не е точно така и от тук нататък ще става само по-добре. И от към EV коли (капацитет на батерията и/или ефикасност и разход на енергия) и от към зарядна мрежа.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта