Също какво представлява многорежимната трансмисия и дали си струва 2000 лв отгоре?

Съгласен съм с теб напълно.Но именно недиректния волан се определяше като слаба черта в Корола хечбек/преди Ауриса/,и всички тестващи Корола за тестове по списанията казваха ,че воланът не давал достатъчно обратна информация с пътя и трябвало да бъде по-директен,както и окачването да се направи за по-динамично каране по завои.Затова и Аурис го направиха с по-директен волан и по-спортно поведение на пътя,защото се води спортна алтернатива на Корола седан.Идеята е интересна и според мен ще пожъне големи успехи.Преди Королата се определяше като "улегнал" автомобил,сега с Аурис Тойота умишлено бягат от такова определение,затова е по-директен и динамичен на пътя.kiler_4o написа:... Само усилвателя на волана не ми харесва, че е прекалено директен ... на моето пунто като минеш през дупка едва се усеща на волана, а като карах тойотата - стори ми се, че е направена специално за спортно каране, най-малкото докосване на волана се отразява на гумите и обратно ...
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 7 госта