Аз два пъти челно стъкло - единият път шефа на една охрана реши да пробва бухалка върху него 'за да покаже как се пази паркинг' - плати си го и спря да е шеф на охраната

Фара - веднъж изхвърча метална част от камион (държача на алтернатора) - освен стъклото бе заминал и целият фар (че и имаше по предния капак

В нито един от случаите фолио не би помогнало ...
Помътнявали са ми фарове - на 4-та година. Полиране за 10лв/фар на автомивката ги направи нови...
Въпросът е и в начина на експлоатация де - дали автомобилът ти е да ти служи, или ти да му слугуваш...
При мен в централна градска част в тесен 'обществен' паркинг (макар и синя зона) съм се убедил, че доста хора не могат да маневрират... Следите от удари от отваряне на врати са ежедневие... Фолио? Ами то проблемът не е в надраскването - вратата се огъва...
Онзи ден гледам хоризонтална черта по задната броня около 1м, бронята хлътнала в единия ъгъл колкото хандбална топка. Калника със следа по него, ама явно се е 'самоизправил'

А вие - фолиа и т.н., че да запазиш автомобила 'като нов' - след 3 години вече ще е морално остарял, а след 5 - и 'материално'

Живейте си живота и не се ядосвайте за глупости