Оги написа: ↑22 Сеп 2021 14:23
В неделя и на майна си райна като си затриеш уикенда с 1 спукана гума явно ще ти дойдат различни идеи какво да возиш и колко често може да ти се случи.
Дали ще ми дойдат такива идеи - сигурно няма

Както споменах - и служебно в продължение на десетилетия работата ми бе 'решаване на нерешими проблеми', та се понатрупа някаква практика... Работа само в 'несигурна транспортна среда'... Действаш според обстановката, която е много динамична.
Съпругата ми ме кара да напиша книга за историите, но не съм се решил още... А истории с успешно решени 'нерешими проблеми', някои от които - доста забавни, има много..
Само като пример - след закъснение на междуконтинентален полет изтърваме полета Истанбул-София точно в неделя около 19:00 часа. Групата - 4 човека с около 120кг куфари. И ръчен багаж в допълнение. Автомобилът ми е на Терминал 2 в София. Следващият полет - на следващият ден около 18:00 часа.
А на следващият ден сутринта всички сме на работа... Вероятно би ти изглеждало като ситуация ' края на света' - реално ми струваше половин час разговори по организацията, и около 00:30 си бяхме по къщите във Варна..
Колата я прибрах от летището в София след около 3 седмици..
Последният път в 21:00 събота вечерта се обади приятел, че се отъркалял с буса два пъти през таван някъде около Плевен. С ремарке. Буса ще го вземе репатрак, ама ценното бе в ремаркето. А ремаркето и то отъркаляно, та е опасно да пътува с пълният товар. Та тръгнахме към Плевен с наше специализирано ремарке (тъй-като нямам теглич, теглихме ремаркето с едно дърто ауди с мъждукащи фарове, купено от вторични суровини за 300лв

), претоварихме част от товара на наше ремарке (около 10м дълго ремарке), върнахме се до Разград да оставим ремаркето, след което другата част от приятелите се върнаха отново до Плевен за да закачат и издърпат полу-повреденото ремарке... Аз бях във Варна около 03:00. Те - обратно в Разград около 09:00ч. Мисията изпълнена.
Та ми разправяш за спукана гума че ще ми промени 'идеите'?! Всичко е в начина на организация, и това, дали те притеснява