udarixa mi corollata!
udarixa mi corollata!
daeba edin maloumnik sprq v men, na gonkite taq ve4er ima6e podobava6to u4astie, i kato re6ixme da se mestim pone edno 60-70 koli kat trygnaxa vsi4ki i na edin sravnitelno 6irok pyt vseki po4na da se goni s drugite i edin maloumnik vze, 4e nesprq v men daeba, silno me udari, no 6tetite ne sa mnogo. zadnata mi bronq dolu v lqvo e ogynata, a zadniqt desen lkalnik e leko sgynat nadolu, mnogo leko , no mnogo gadno si li4i daeba umiram ot qd......posle si izbix adrenalina s pone 20 dyrpaniq i skoro 6te pusna klip4eta poneje edin priqtel ni snima. a zli4no sym vyv vyztorg ot kolata, v tova i systoqnie i sled tolkova mnogo dyrpaniq samo edna dedra turbo me mina opredeleno, no tova normalno, tova e idealna kola za drag na start nqma po dobra kola prosto nqma. smqtam i tasybota det idva da otida do dobri4 poneje tam 6te ima legalni gonki da se pusna, kakto e taka zle izglejda6ta kolata da ima malko "smut" v klas do 1,6 :P ....taq bronq ako nemoga da q opravq 6te e dosta zle da karam taka dae....
VRC-VarnaRacingClub 2001
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88