Цялата работа ми излезе точно 1000лв - два лагера, масло за кутията, съединител, счупената муфа и труда.
И това при положение, че механика който свали кутията се оказа мизерник и ме натовари с 150-200лв повече за маслото и съединителя.
Кутията вече няма никакви шумове.
Ако на някого му трябва читав човек за ремонт на кутия във Варна - намира се в западна промишлена зона, телефона му е 088 895 1337 не разбрах как се казва, човека знае много добре какво прави, но не знам ако отидете с кола дали ще му се занимава да сваля кутията.
Механика който ми събира колата е сложил масло - Mobilube 1 SHC 75W-90 читаво ли е за още 10-15000 км? На следващата смяна на маслото на двигателя най-вероятно ще го разкарам, но може ли да е толкова скапано че да прецака нещо до тогава?
Весели празници и здрави лагери!
P.S. Много лошо впечатление ми направи човека от Пловдив с Ренд и не съм му звънял за кутия, та може при него да има. Питах по телефона преди да пътувам до Варна дали ремонтира тези лагери - "приятелче не може, те са промазани тези лагери, друга кутия трябва". Благодаря на мехханика от форума, че ми обърна внимание и отдели време. Явно е голям човек както му се носи слава из форума.