paseo motor 5E-FE
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
klimatik moje da se sloji
triabvat charkalacite ot pod kapaka (kondenzator, pompa, trabi, etc) i taia djadja v kupeto deto e, deto v lizat trabite v neia. mislia che moje i da e edno sas parnoto, predpolagam radiator ot niakav sort ima vutre.
vazmojno e da se napravi no ima mnogo chasti malki i golemi tai che da e uspeshna instalaciata triabva da namerish v niakoia grobnica paseo sas nepokutnata sistema (estestveno kondenzator i ventilatori mogat da se prepraviat ot druga kola de)
triabvat charkalacite ot pod kapaka (kondenzator, pompa, trabi, etc) i taia djadja v kupeto deto e, deto v lizat trabite v neia. mislia che moje i da e edno sas parnoto, predpolagam radiator ot niakav sort ima vutre.
vazmojno e da se napravi no ima mnogo chasti malki i golemi tai che da e uspeshna instalaciata triabva da namerish v niakoia grobnica paseo sas nepokutnata sistema (estestveno kondenzator i ventilatori mogat da se prepraviat ot druga kola de)
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Декодирай номера на рамата, като преди това запиши кодовото означение на модела от алуминиевата табелка на производителя. Ако в полето "Модел" напишеш Корола, Пасео или др. подобно име, декодера няма да сработи. На алуминиевия етикет пише "Модел: ........... " (букви/цифри). Тези букви/цифри напиши в полето "Модел: ...." в декодера.
paseo 5E FE
dekodirah go:proizvejdano e ot 1995\12 do 1999/07,motora e 16 vintilov.....BLAGODARIA ZA "DEKODERA"