TОЧНО ТАКА!!!Peychev написа:двулитров опел - 13-14 грацко
Разход 4E-FE
Тоя епизод на митбъстърите не съм го гледал, но няма как да не оказва въздействие. Отворения прозорец увеличава триенето, което намалява скоростта, оттам ти натискаш допълнително педала и какво се получава? А и освен това разход от сорта на 0,1-0,2л/100 в повече си е в рамките на математическата грешка. За да се докаже, че няма въздействие трябва доста пъти да се повтори и да се усредни резултата.diver написа:Toyoda написа:ами написъл съм ама явно няма кой да чете....масла и филтри нови....а за прозорците митбъстерите отдавна го опровергаха....
А за маслата и филтрите видях. Но само това, че са нови нищо не значи. Неподходящо масло също ще увеличи разхода. И кои филтри си сменил? Предполагам само въздушния и масления...
П.п. Скоростите трябва да ти се превключват с доста по-леко и с много по-лек натиск, отколкото на повечето, да не кажа всички автомобили, които си карал.

- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
- racing_fan
Е незнам кой (освен баща ми) кара с 60-80 км/ч извин града.При това без изобщо да ги надвишава!Ясно е че при такава скорост ще е доста икономична почти всяка кола.Аз карах така просто защото ми липсваха центроващите втулки на джантите и като мина 80 цялата кола почваше да се тресе.Petar написа:a kava triabva da byde miarkata za opredeliane na razhoda spored teb

филтъра на климатика съм пропуснал да сменя...а скоростите определенно са далеч от лекото и мекото включване...Toyoda написа: И кои филтри си сменил? Предполагам само въздушния и масления...
П.п. Скоростите трябва да ти се превключват с доста по-леко и с много по-лек натиск, отколкото на повечето, да не кажа всички автомобили, които си карал.Това си беше една от запазените марки на Тойота.
Брех, па не ти е арчило?!?diver написа:никога орлето C20XE не ми е харчило 13-14!!!Peychev написа:двулитров опел - 13-14 грацко
Някой помни ли какво попитах в началото или да попитам пак?!
Къде караш градско?!? Защото имах мнооого дълъг спор с едни момци точно за Опел и двулитровите им мотори. Пичовете си въртят по кварталните булеварди и ми казват ми тя е под 9..... Хайде да минем по обяд, Младост - Люлин през центъра и да видим под колко е. Аз преди няколко дни, по-конкретно 05.09 в дъжда навъртях доста в центъра и к'во да ти кажа 20 на 100 ми се върза да не е и отгоре.
Преди това за около 75 километра в града през уикенда ми беше изхарчила към 5 литра, а София вече и почивните дни си е запушена!
По едно време за 30 мин мръднах 10м.....ами тя колата на моточас си харчи два литра. Иначе казано, ако изминеш 20 километра в задръстване за 2 часа, което за София е НОРМАЛНО, ще изхарчиш 3 литра бензин и какъв ти е разхода тогава - поне 15 нали?!?!
Аз съм карал двулитров Кадет ГСИ за около 2-3 месеца, когато бяха супер модерни и София въобще не беше толкова натоварена и под 12 не съм успявал а го сваля!!!!
ПОЗДРАВИ