от днес май ще ставам горда собственичка на Ярис!
Преди да я взема обаче бих искала да ви помоля да споделите какво да гледам при покупката?!

Предварително ви благодаря!
miss T написа: VVT-I мотор (ако е възможно някой да ми обясни какво точно означава това), ......., климатроник (как да разбера дали не е климатик?),.......Ако имате наблюдения за поставяне на метанова или пропан-бутанова уредба кажете това ще се отрази ли на вървенето на колата?.........!
Безплатно, без значение, че Яриса не е закупен от тях. По всяка вероятност българския тираж на книжките за този модел е изчерпан и нов тираж със сигурност няма да има, защото сега продават по-нов модел. Решението е просто - да се сканира българската книжка "Инструкция за експлоатация" и да се качи в нета за ползване. За Ярис има налична английска документация за ремонт (за специалисти от сервизите), която не ви върши работа.jamie написа:Owners Manual ima v TM AUTO v Sofia - ne znam dori dali struva nesto izobsto.
Въпреки наличната газова уредба на моята кола,изцяло се присъединявам към вашето отношение към ГАЗТА!!!!Лайняна работа!sluchaen_fen написа:Точно това е най-подходящата дума за характеризиране на газовите уредби. Досега не се бях сетил за тази дума.ALTEZZA написа:ne se zanimavai s metani, gaz, ili tam kakvito i drugi magii.
Da, 6te se otrazi na mo6tnostta na kolata i 6te skusi resursa na dvigatelq!miss T написа:Ако имате наблюдения за поставяне на метанова или пропан-бутанова уредба кажете това ще се отрази ли на вървенето на колата? В общи линии всичко, което споделите ще ми е от полза.
Предварително ви благодаря!
На първата генерация Ярис (2000-05) 1.0 литровия двигател е 4-цилиндров, ... не че има значение за missT, но за теб като твърд привърженик на Тойота е недопустимо да не знаеш.LEXUS написа:Значи на този Ярис няма спецификация с климатроник,няма 1.1 мотор-той е 1.0, 3 цилиндров с 68 конски сили,много спънат,но харчи много малко,за жена е перфектен.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта