Огледи на Prius - да споделим и помогнем при покупка
- ufer
- Автомобил: MR2 AW11 (MK1a)
- Благодарил/а: 25 пъти
- Получена благодарност: 77 пъти
Черният Приус изглежда отлично. Да ти е честит и безавариен! Даже ми се зави свят, докато изчетох всички екстри - много нещо... Интересно ми е все пак, какво включва пълната гаранция - само двигател и скоростна кутия или и още нещо? 

-
- Автомобил: Toyota Auris Touring Sports Hy
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
Честито, със здраве да се кара и много безаварийни километри!
Toyota Yaris 1.3 VVTi 2003
Toyota Auris Touring sports 1.8 Hybrid 2016
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Честито.
А защо избра на теория по-скъпия и този на повече километри, ако имаш преки наблюдения над обявите?
А защо избра на теория по-скъпия и този на повече километри, ако имаш преки наблюдения над обявите?
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
Честито. Безаварийно ползване.
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
-
- Автомобил: Toyota Corolla Verso 2.2 136
Продавача на първата е отговора. Колата се продава в София, аз съм в Бургас...събирам парите, звъня му..казва ми капарирана е ,но утре в 11 ще знам дали ще стане сделката,ама ти ела?!? На другия ден му се обаждам, отговаря ми..ми нещо не можем да се разберем...някакаъв бартер правили.. и пак..ти тръгвай..на някой да му звучи сериозно? Да отида до София и да ми каже, ама ние се разбрахме...така и така си дошъл имам и други коли
Освен по-богатото оборудване на автомобила ,който взех, е обслужен преди 1000 км, има каско, гражданска и винетка от март. Нови зимни гуми с оригиналните джанти и нови джанти с летни гуми...и като го видях...си казах това е моята кола...
Toyota Corolla Verso 11.2007 d4d 2.2 136
Toyota Prius IV 2016 CHIC
Toyota Prius IV 2016 CHIC
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
► Виж съдържание
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
Споделям инфо за огледани от мен коли, дано съм полезен
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=jthqkx - 100% такси, с външни забележки, внос от Италия
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=jthqkx - внос от Италия, дребни забележки, стои от доста време в автокъщата, но според мен може да излезе читава
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=jthqkx - 100% такси, с външни забележки, внос от Италия
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=jthqkx - внос от Италия, дребни забележки, стои от доста време в автокъщата, но според мен може да излезе читава
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Не съм сигурен дали има регион, където таксито да не е бяло.n_tonchev написа: ↑21 Апр 2021 16:31 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=jthqkx - 100% такси, с външни забележки, внос от Италия
Разход на хибрид-> 

- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
На мен една червена ми предлагаха преди. Уж не била такси, само развеждала туристи от летището през цял РИМ и обратно

BOz написа: ↑21 Апр 2021 19:49Не съм сигурен дали има регион, където таксито да не е бяло.n_tonchev написа: ↑21 Апр 2021 16:31 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=jthqkx - 100% такси, с външни забележки, внос от Италия
Ами има дупки, където е било поставено устройството за отчитане, на тавана също имаше следи.
Здравейте колеги, някой би ли дал мнение за този автомобил? https://mobile.bg/11621063084845014
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Ако ми даде рама къде може да се провери реални ли са километрите? В Тойота става ли?
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Можеш и сам. Поразрови се налко с търсачката тук и ще намериш как да си извадиш сервизната история.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
--
-
- Автомобил: Toyota Auris Touring Sports Hy
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
Привет!
Колега, така по снимки изглежда добре. Според мен трябва да процедираш така: отиваш и гледаш колата( има ли някакви забележки, практична ли е, допада ли ти, като концепция) пробваш я(запали я, виж работи ли всичко). Ако ти е харесала вземи(снимай номера на рамата), провери го в Тойота( ако дадат тази информация) или тук във форума ако някой мможе да помогне. И ако всичко е така, както е описано и колата ти харесва си запази час в Тойота Сливен да я прегеледат и според резултата продължаваш към покупка или не.
Успех!
Колега, така по снимки изглежда добре. Според мен трябва да процедираш така: отиваш и гледаш колата( има ли някакви забележки, практична ли е, допада ли ти, като концепция) пробваш я(запали я, виж работи ли всичко). Ако ти е харесала вземи(снимай номера на рамата), провери го в Тойота( ако дадат тази информация) или тук във форума ако някой мможе да помогне. И ако всичко е така, както е описано и колата ти харесва си запази час в Тойота Сливен да я прегеледат и според резултата продължаваш към покупка или не.
Успех!
Toyota Yaris 1.3 VVTi 2003