Апропо - Да ни е честит SYGIC на андроид ауто. Вече работи, или аз чак сега разбрах

Пари си дал за това ли?
За каквито и да било.
Не знам къде е тази тапа, но ето профила на пътя от София до Пазарджик само по магистрала. Мисля че добре се вижда "причината" за чудесния разход.Krachunov написа: ↑09 Апр 2021 22:19 Днес излязох на магистралата Тракия, след тапата от ремонт и забих 140... Не съм намалявал освен за около минута две, до 130 да речем когато някой бавно се прибираше. На моменти дърпах до 150 и малко за да направя място на някой бързак.
Та след тапата при 140 км нулирах разхода, докато сляза от магистрала беше 5.9 -6.... някъде 80-90 км по магистра
Тапата беще където беше горял камиона и спеш о ремонтираха асфалта. След което си беше изкачване, изкачване което го взех със 140, не 120.
Ако си с тойота сейфти систем 2 би трябвало да бие спирчки. Ама мисля че и предната версия го правиСтоян Кръстев написа: ↑04 Май 2021 20:43 Здравейте!!!Системата за предотвратяване на катастрофа в Корола 2019г. Executive само известяваща ли е,или прилага и спирачките!
Благодаря за отговора!!!
Потребители разглеждащи този форум: Majestic-12 [Bot] и 9 госта