И дано да остане така. Няма да го мисля като си купя поредния 20 годишен хибрид след 30 години, дали автомат 1 или автомат 2 ще ми се развали.

И дано да остане така. Няма да го мисля като си купя поредния 20 годишен хибрид след 30 години, дали автомат 1 или автомат 2 ще ми се развали.
Абе при мен сменяше предавки доста по-често, ама си е държеливо засега де - приятеля няма проблеми, а върти доста километри и то не 'лежерно'
Едва ли въобще ще се случи. Не мисля, че биха вградили системата от LS500h в Камри или Авалон, например. Според мен биха си направили сами на себе си конкуренция, давайки възможност човек да си купи една уникална хибридна система за без пари
За l110 или l310 говорим? (съотв. gs450h/ls600h или ls/lc500h)slowtraveler написа: ↑23 Фев 2021 12:53 Абе при мен сменяше предавки доста по-често, ама си е държеливо засега де - приятеля няма проблеми, а върти доста километри и то не 'лежерно'![]()
Другите (по-малкомощните) модели се оправят прекрасно и без такава усложнена система. Усложняването винаги е враг на здравината.
Ще пуска, още тази година и няма да е само за САЩ: https://insideevs.com/news/487204/toyot ... s-us-2021/
Потребители разглеждащи този форум: bladyle и 7 госта