3.6 летен разход пълна кола, междуградско... чакам

3.6 летен разход пълна кола, междуградско... чакам
Между другото София - Сливен с БМВ 550д на 140 км/ч темпомат, пак дава толкова. При 400 коня кола. Не, че е важно.
Може ли да ми цитираш къде съм написал такова нещо?
Не е така... Човекът гледа да е обективен, без да казва, че хибрида навсякъде е най-доброто решение. Магистралата всъщност е мястото, където хибрида наистина няма преимущество пред дизела. Ако си вземах автомобил само за магистрали (как ли пък всъщност да стане
Тук не, но има доста места, където се кара основно по магистрала.ToyotaPassion написа: ↑18 Фев 2021 18:17 Ако си вземах автомобил само за магистрали (как ли пък всъщност да стане ), то щеше да е дизел
Не знам, хибридна Корола не съм карал и може да ме изненада
nicktodorov написа: ↑18 Фев 2021 18:02Може ли да ми цитираш къде съм написал такова нещо?
Да, моята 2.0 не смятам, че на магистрала е особено икономична и разход под 6 е много трудно постижим. Повтарям, за да не кажеш после, че съм писал друго - "на магистрала".
Ако не ми вярваш, в подписа ми има линк, отваряш и виждаш данни от всичките ми зареждания от ден първи. Там се вижда ясно колко ми гори Королата при записи само на магистрала.
И колите ми винаги там ги карам по абсолютно еднакъв начин - с круиз контрол настроен между 110 и 130 според обстановката.
Hursa написа: ↑11 Фев 2021 21:05Ихааа! Това можехте да го напишете в този раздел.
Иначе да, милд хибрида си е като хибрид на тойота - не снижава много разхода - няма как с оскъдна ел мощност.![]()
За пестенето от гориво, по - скоро бих правил съпоставка на корола хибрид, с нормална корола. Защото кажибречи там толкова излиза рязликата. Ясно че ако пестиш от гориво и тънки сметки, по - добре да не сменяш.
Не веднъж съм писал в този форум - хибиден автомобил все още не може да покаже по-нисък разход от малолитражен дизел:
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 4 госта