Imam PROBLEM s paleneto?

del_sol_fen

Мнение от del_sol_fen » 29 Авг 2007 07:01

znachi dnes smenih tova rele, $78 (after tax) ot Honda dilara i uj se opravi. Sega zapali 4 puti pod red. Az kato hodih do honda dilara gi pitah i mi kazaha kade e releto. Namira se okolo release-a za predniat kapak. ot dolu e i na nego pishe Mitsuba mai beshe...abe na mnoo kofti miasto....releto se durji na edna planka i e hvanato za tazi planka samo s edna 10 gaika...(na plankata e zavaren bolt ...abe za 10 min go smenih. Malko oburkano go napisah ama dano si me razbral.

znachi otdolu tam sa 3 razlichni releta, tova za fuel delivery-to e pravougulno, ostanalite sa po kvadratni i po-malki. neshto takova.
ako mi napravi pak problem s paleneto, iavno e benz. pompata no se sumniavam. obiknovenno uj benz. pompite ili rabotiat ili ne...ama shte vidim.
-------------------------------------------------
"...coming up on the Clock Channel ..... Six O'Clock..."

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 29 Авг 2007 07:11

Razbrah mnogo dobre. Az moito go gledah dneska to4no na su6toto mqsto. Dano oba4e da ne mi se nalaga da q pimam, ako puk pak me izduni smenqm releto i sve6tite eventualno.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

del_sol_fen

Мнение от del_sol_fen » 29 Авг 2007 08:12

niama eventualno. smeniash sveshtite i tova e. kakvo se chudish?! sus hubavi/novi sveshti shte vurvi po-dobre i shte gori-po-malko. po niakolko $ sa taka che davai. za 5 min rabota.

hahaa ama kak zapoviadvam.
-------------------------------------------------
"...coming up on the Clock Channel ..... Six O'Clock..."

Публикувай отговор