Избор на SUV

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
gost

Мнение от gost » 28 Авг 2007 14:12

Привет отново!
Можа би ще разочаровам много хора тук, но реших колата да е Мицу. Двигатела изобщо не ми се стори тромав, за шум не може да се говори - много добре обезшумено купе, кара се като лека кола, удобна седалка, много пространстево, много стабилна на завои за този клас! Единствено под 2000 оборота няма тяга, но мисля, че въпрос на навик.
След това карах РАВ на мой познат от Варна, с когото имах среща там и честно да ви кажа не мисля, че е по добра от Мицубиши, по-малка, на втори ред изобщо не се чувстаха конфортно жена ми и сина ми, по-малък багажник, а ние като ходим на почивка, определено имаме нужда от голям багажник. И на завои много се накланя, Вие нямате ли тези проблеми?

El Camino

Мнение от El Camino » 28 Авг 2007 14:45

Ami naprawil si nai - logichniq izbor. I tazi tema potwyrjdawa, che hich ama ne si sam w zaklucheniqta si.

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t= ... er&start=0

Chestito!

gost

Мнение от gost » 28 Авг 2007 15:06

Мерси!!!! biggrin.gif
Даже и чип си поръчах, запазва ми и гаранцията, ще дойде ноември, sad.gif нямат налични, голямо търсене!

Аватар
V35GTR
Обратна връзка:

Мнение от V35GTR » 28 Авг 2007 15:49

Procheti tova(minatala godina 2006)http://www.caranddriver.com/comparisons ... OLLS-ROYCE

Za 2007
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ako turseh takova jivotno bih se zamislil ili za Xterra-ta ili za FJ-a :thumbsup:
Shift_Изображение
Supra vs Skyline
Japanese_fever написа: Обещавам да не се отклонявам от темата и да...

gost

Мнение от gost » 28 Авг 2007 16:12

Да, такива в България не се продават!

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 28 Авг 2007 19:38

V35GTR написа: Ako turseh takova jivotno bih se zamislil ili za Xterra-ta ili za FJ-a :thumbsup:
ti pak, ne znam X-Terra-ta kak e, no FJ sas sigurnost niama mnogo miasto na zadnite sedalki(ne che Rav4 ima), po skap e ot Rav4, a i harchi dosta. obache ako stava vapros za off-road, FJ shte pravi krakcheta okolo zakasalia Rav4
inache e mnogo veroiatno FJ da bade moita sledvashta kola sled kat se naradvam na STi-a, samo benzina da ne skochi mnogo do togava.

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 28 Авг 2007 23:16

gost написа:Привет отново!
Можа би ще разочаровам много хора тук, но реших колата да е Мицу.
Честито! И да не забравиш да се похвалиш във форум Mitsubishi. Там вече легенди се разказват за теб. biggrin.gif :whistle:

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 29 Авг 2007 19:33

@ gost

здрасти!

за съжаление се включвам твърде късно,но ти вече си направил избора си.всъщност новата кола си е нова кола с гаранция,така че на първо време си застрахован за 3 години.не съм карал това мицубиши дано да е добро за каквото ти трябва.ако действително е с 2.0 tdi на ауди 140 к.с. не очаквай дългогодишна безавaрийна експлоатация-масово пукат глави.достатъчно е да поразгледаш в някой vw-ауди форум.турбината също дефектира често.дано имаш късмет все пак.
и още нещо във връзка с ходенето за риба: повечето suv-ове са неподходящи за тази цел ( offroad ),понеже нямат понижаващи предавки.такива са rav4 и crv,за outlander-а не знам.
по-добрия избор в случая биха били santa fe или rexton,но техните цени са по-високи,понеже са по-голям клас коли.

честито и безавaрийно с новата кола! wink.gif

diver

Мнение от diver » 29 Авг 2007 20:19

[quote="jim_beam"]...
по-добрия избор в случая биха били santa fe или rexton,но техните цени са по-високи,понеже са по-голям клас коли.
/quote]

рекстон нееееееееееееее!!!!!!!

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 29 Авг 2007 21:50

Май най добре NIVA CHEVROLET biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
jim_beam
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 29 Авг 2007 22:35

@diver

новия rexton с ръчни скорости 2.7 cdi не е никак лош а на offroad няма suv,който да може колкото него,заради понижаващата кутия.освен това е почти 1,5 пъти по-голям от рав4,събира огромно количество багаж.като недостатък:по-тромав е и гори 20-30% повече,както и има по-малка Vмах.
ако си вадиш заключения само от марката се въздържaй от коментари,друго е ако можеш да дадеш мнение след тест. :violent1:

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 29 Авг 2007 22:54

jim_beam написа:... а на offroad няма suv,който да може колкото него,заради понижаващата кутия...
wacko.gif

gost

Мнение от gost » 30 Авг 2007 09:38

За риба имах впредвид да е 4х4, не търсех оф роуд, а точно SUV, няма да я вкарвам в пътища дето само трактори минават. За двигателя времето ще покаже, пък и както ти каза 3 години ми е гаранционна, и все пак не вярвам, че ще имам проблеми, все пак повечето Японски коли се славят с качество особенно Мицу, Тойота, Мазда и Хонда

diver

Мнение от diver » 30 Авг 2007 09:48

jim_beam написа:@diver

новия rexton с ръчни скорости 2.7 cdi не е никак лош а на offroad няма suv,който да може колкото него,заради понижаващата кутия.освен това е почти 1,5 пъти по-голям от рав4,събира огромно количество багаж.като недостатък:по-тромав е и гори 20-30% повече,както и има по-малка Vмах.
ако си вадиш заключения само от марката се въздържaй от коментари,друго е ако можеш да дадеш мнение след тест. :violent1:
Скокни до ботевградско шосе, погледни сервиза пълен с нови гаранционни рекстъни пък теста е хубаво нещо. Почти кат демо-версия на майкрософт...Заключения не си вадя от марката. Собственик съм на МУСО и да ти кажа покрай него по сервизите познавам и много собственици на рекстон. За 3 години не попаднах на нито един доволен. Изводите оставям на тебе....За офроуда къде ги видя тези рекстъни? Аз на КОМ - ЕМИНЕ не видях нито един. Сигурно ослепявам нещо....

Аватар
jim_beam
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 30 Авг 2007 09:53

щом е така значи нямаш грижи,поне за първите 3 години.японците наистина се славят с добро качество,особено ако са made in japan.учудва ме този ауди-двигател,помпа-дюза,които вече не се предлага нито при vw нито при ауди ( новите модели ),много шумен и има много скъпа поддръжка(помпа на всяка дюза).
и още нещо,ако е така ауди дава само 1 до 2 години гаранция на новите си коли.как тогава при mitsubishi щe дадат 3 за техен двигател.
както и да е порадвай се на колата ако има нещо няма да се жениш за нея я. biggrin.gif

Публикувай отговор