Благодаря предварително на всички отзовали се!!!

Пичове от USA не бъркайте това което е при вас с това което е тук в БГ!ALTEZZA написа:Rav4 mislia che samo ot Japan se kara(pone za USA e taka vse oshte)
che tuk veche pochti ne ostanaha modeli det da gi karat ot Japan, masovo se praviat v USA i tuk tam Canada. no tova ne e koi znae kav minus, povecheto hora daje ne znaiat kade im e proizvedena kolata, pak i az lichno ne sam zabeliazal osobena vraska mejdu tova kade e proizvedena i kolko defekta davat, po skoro si e do model, a ne zavod. tuk proizvodstvoto na mesnta pochva se gleda s dobro oko, sazdava se dopalnitelna rabotna raka.Toyoda написа:...И хамеиканците духат супата... макар и далеч по-рядко от нас...
Щом гледаш 'практичност' трябва да уточниш по-важните критерии - брой места, обем на багажника или разход на гориво. Има също и дребни подробности, които понякога са решаващи - като отварянето на задния капак например - единствено РАВ-а още се отваря настрани, понякога е много 'непрактично'.gost написа:...спрял на SUV сегмента като най-практичен, поне за моите нужди. Спрял съм се на RAV4, Mitsubishi OUTLANDER, Honda CRV!!! ...
Както са казали старите хора - вече си се насапунисал... за Аутландъра. Само да не изплашиш рибата със 650 ватовата уредба.gost написа:Та колата ми трябва да е 4х4, защото ходя и за риба, спрях се засега на Мицубиши, не само, защото е най голяма и може и само с предно, което би трябвало да намали разхода, но и колата има алуминиев таван и центъра е смъкнат надолу, междуосието е най-голямо, за това би трябвало и возията да е най-добра.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], Impress_me, stangenov и 9 госта