Модулът има опция да включва крушките на 100%. Това е направено, за да може да включва ксенони. Предполагам, че и LED-крушките ще пали.
Продавам DRL - модули
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 8 пъти
Продавам DRL - модули
Продавам DRL - модули
Човек ти сериозно ли????..... За какви бележки ми говориш????? И за каква модификация? Тотално си с грешка!
Изобщо защо трябва да отговаряш така на някой? Нито ме познаваш, нито знаеш мнението ми за хората които карат без фарове през деня.Само за портокола винаги шофирам с включени светлини. И Често се случва да ме заслепяват нощем. Мислиш ли, че бих си "модифицирал автомобила на мен да ми е ок, а на останалите майната им... Шофирам 6 дена от 7 в седмицата през нощта. Абе не знам изобщо защо ти обърнах толкова внимание. Ама нищо жив и здрав да си!
Lord Give Me A Sign:
Toyota Carina E 1.6 115hp
Toyota Avensis T22 - D4D 110hp
Toyota Carina E 1.6 115hp
Toyota Avensis T22 - D4D 110hp
-
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 121 пъти
Продавам DRL - модули
Монтирането на лед крушки е незаконно. Т22 не е с лупи, щом шофираш нощем знаеш какво имам впредвид. На мен ми е неприятно да се разминавам с така модифицирани автомобили. Опитай да покажеш лед крушки със европейски сертификат за разрешено ползване по обществената пътна мрежа, сертифицирани за точно твоя модел мпс.
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED
-
Продавам DRL - модули
Брей, някой доста се засегна от истината... 
Между другото, оригиналните LED фарове на новите автомобили също заслепяват зверски. Ама това не ги прави незаконни...

Между другото, оригиналните LED фарове на новите автомобили също заслепяват зверски. Ама това не ги прави незаконни...
- biro
Продавам DRL - модули
Няма такова нещо. Оригинални лед фарове не заслепяват тествано многократно при нощното ми шофиране. От към задкормилна гледна точка ясно се вижда светлинното петно. Сертифицирани са употреба в ЕС, значи не заслепяват.
- BOz
- Получена благодарност: 199 пъти
Продавам DRL - модули
Вече има такива. Естествено никой няма да ти я сертифицира точно за този автомобил, за който питаш - няма пазар, излишно даване на пари за сертифицирането от производителя.
В случая е важно, че на пазара има такива крушки, които по габаритни размери на светлинния източник съвпадат 1:1 със стандарта на нажежаемата жичка.
Е, да, много хора няма да дадат толкова пари, купуват китаец и резултата всички го знаем по улицата.
- biro
Продавам DRL - модули
За рефлекторни фарове ли са сертифицирани тия крушки?
- BOz
- biro
Продавам DRL - модули
Според OSRAM тези крушки стават за 14 модела автомобили и нито един модел на Тойота.
Явно има проблем щом не могат да ги сертифицират за всички модели.
Трябва да се тества и докаже на кои модели не биха заслепявали поради различия в конструкцията на фаровете.Die Zulassung für die legale NIGHT BREAKER® LED ist für jedes Fahrzeugmodell ein sehr komplexer Prozess. OSRAM arbeitet kontinuierlich an einer Weiterentwicklung, im Frühjahr 2021 sollten weitere Zulassungen erfolgen.
Явно има проблем щом не могат да ги сертифицират за всички модели.
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Продавам DRL - модули
Явно наистина има конкретни модели. Направи ми впечатление това в края на PDF-a GPS01_3401765_NIGHT_BREAKER_H7-LED.pdf:
Product family datasheet
NIGHT BREAKER H7-LED
First street legal LED replacement lamp in Germany
.......
.......
1) Approved H7-LED low beam for Germany. Valid only for the vehicle models listed in the ABG. According to §22a StVZO a
paper printout as well as carrying the general type approval (ABG) is required. Use only in right-hand traffic. Driving in lefthand traffic (e.g. England) requires upgrading to halogen lamps.
Излиза че има лява и дясна крушка, и те не са взаимнозаменяеми?
И има конкретни модели на които им важи сертификацията? Това ABG не успях да го намеря.
Product family datasheet
NIGHT BREAKER H7-LED
First street legal LED replacement lamp in Germany
.......
.......
1) Approved H7-LED low beam for Germany. Valid only for the vehicle models listed in the ABG. According to §22a StVZO a
paper printout as well as carrying the general type approval (ABG) is required. Use only in right-hand traffic. Driving in lefthand traffic (e.g. England) requires upgrading to halogen lamps.
Излиза че има лява и дясна крушка, и те не са взаимнозаменяеми?
И има конкретни модели на които им важи сертификацията? Това ABG не успях да го намеря.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
- BOz
Продавам DRL - модули
Както ти казах - не става въпрос за проблеми, а за желание и пари. Ти ако ги произвеждаш и най-вече продаваш, би ли хвърлил една торба пари в сертифициране за Т22-ка примерно, където като вземеш предвид цената на колата и тази на крушката, я продадеш 4-5 бройки, я не. Не би било финансово оправдано това нещо.
Иначе да, имат позиция, защото крушката стои под определен ъгъл, защото източника на светлината не е на ~360 градуса, както е при халогена.
Но в крайна сметка мнението ми е в това, че по принцип евтините крушки на пазара не стават, защото използват по-различни диоди, които не се намират в абсолютно същото фокусно разстояние на рефлектора като при халогена. И като мръднеш и 1мм, и става мазало. Лично аз съм ги мерил с шублер и до колкото ми позволява той, крушката е 1:1 като разстояния с халогена. Позиция, начало и край на светлинния източник и т.н. Което в крайна сметка се изразява в това да видиш същия светло/тъмен отпечатък от изрязването на светлината на пътя.
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->

Продавам DRL - модули
Здравей колега stankov,
Честита Коледа, желая ти здраве и весело посрещане на празниците.харесах твоя модул drl 4s,става въпрос за тойота ярис 1.3 бензин,2012г.,френска сглобка.не съм сигурен и прдпочитам майстор да го монтира.Питах няколко,но не знаят как става монтажа на модула /при свързване с късите/ и по точно, дали късите и дългите били свързани заедно /ако съм разбрал правилно/ и ако е така монтажа се усложнявал много и трябвало реле.Това така ли е при този модел?
Благодаря
Честита Коледа, желая ти здраве и весело посрещане на празниците.харесах твоя модул drl 4s,става въпрос за тойота ярис 1.3 бензин,2012г.,френска сглобка.не съм сигурен и прдпочитам майстор да го монтира.Питах няколко,но не знаят как става монтажа на модула /при свързване с късите/ и по точно, дали късите и дългите били свързани заедно /ако съм разбрал правилно/ и ако е така монтажа се усложнявал много и трябвало реле.Това така ли е при този модел?
Благодаря