Въпрос за аварийки на Toyota Avensis T25
Правя отделна тема за още един въпрос. Случвало ми се е понякога, а напоследък доста често да се включват аварийните светлини, примерно две минути, след като паркирам колата и съм отворил произволна врата - примерно задна лява или дори багажника, за да сваля нещо от него. Веднъж или два пъти примигват видимо без причина. След това си я заключвам нормално, без значение кога и пак светват, но този сигнал е ясен. Случвало ми се е дори при спрял автомобил и изключен двигател пак да примигват, без да е отворено нищо. Какво може да означава това?
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Най-тъпото за кето се сещам:
Заседнал бутон на дистанционното на централното заключване?
Имам предвид това под пластмасата, физическият бутон, запоен на платката.
Имате ли "вале" ключ? Този, който няма дистанционно на него, наричат го и "сервизен".
Пробвайте с него - отключете колата с дистанционното, оставете го вкъщи и поне ден ползвайте валетния за отключване, заключване и запалване.
Всичко друго води до системата за сигурност, и може би ще има записани грешки.
Може да пробвате и с другото дистанционно ако са ви дали пълният комплект ключове.
Заседнал бутон на дистанционното на централното заключване?
Имам предвид това под пластмасата, физическият бутон, запоен на платката.
Имате ли "вале" ключ? Този, който няма дистанционно на него, наричат го и "сервизен".
Пробвайте с него - отключете колата с дистанционното, оставете го вкъщи и поне ден ползвайте валетния за отключване, заключване и запалване.
Всичко друго води до системата за сигурност, и може би ще има записани грешки.
Може да пробвате и с другото дистанционно ако са ви дали пълният комплект ключове.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.