Какво е това масло
-
- Автомобил: Toyota Urban 2009 1.4d4dAWD
Какво е това масло
Според Вас менте ли е това масло на снимката,
погледнете етикета на тубата как изглежда,
Made in Belgium а серийния номер с датата
не е в черно а като забърсан.
погледнете етикета на тубата как изглежда,
Made in Belgium а серийния номер с датата
не е в черно а като забърсан.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20200919_205535.jpg (1.98 MiB) Преглеждано 33939 пъти
-
- IMG_20200919_205715.jpg (132.91 KiB) Преглеждано 33939 пъти
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 91 пъти
Какво е това масло
На тези снимки всичко е забърсано и неясно!
Гледат се защитните елементи по тубата - капачка, холограма, QR, пломба и т.н. Както и качеството на самия съд и етикета му.
Гледат се защитните елементи по тубата - капачка, холограма, QR, пломба и т.н. Както и качеството на самия съд и етикета му.
-
- Автомобил: Тойота,Митсубиши,Нисан,Лексус
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 102 пъти
Какво е това масло
При сегашните цени на маслата, фалшифицирането на масло не е оферта. Цената на едро на литър 5w30 , може да стигне до 4лв на литър зависимост от това какви количества се закупуват. При тази цена фалшифицирането на масло, просто не е логично. За да ти продам скъпо маслото не е нужно да купувам менте, при такава цена няма да седна да се циганя за 5 лв, при положение, че ти продавам тубата примерно за 70лв а съм я купил за 20.
-
Какво е това масло
Няма да споря за цените и каква е кирията.Това което ме притесни е етикета, вижда се на снимката, не е нормално за мен внесено от Европа, оригинално масло така да лепят етикети и нещо което не обесних в първия пост,
капачката се разви лесно не беше слепена за пръстена под нея и беше овлажнена тубата около отвора.Също маслото не е от сайтове или магазин а моя грешка, от приятел на приятел, имали сервиз в гр.Козлодуй, внасяли от Полша масло, пристигна за 2 дена....че и 120 лв.Както и да е вече е сменено с качествено Немско масло от Ауто+0w20, запечатано от всякъде и веднага се усети разлика в работата на двигателя, по тиха и плавна работа дори при студен дв.Аз съм си виновен от Северозапада повече нищо не купувам.
капачката се разви лесно не беше слепена за пръстена под нея и беше овлажнена тубата около отвора.Също маслото не е от сайтове или магазин а моя грешка, от приятел на приятел, имали сервиз в гр.Козлодуй, внасяли от Полша масло, пристигна за 2 дена....че и 120 лв.Както и да е вече е сменено с качествено Немско масло от Ауто+0w20, запечатано от всякъде и веднага се усети разлика в работата на двигателя, по тиха и плавна работа дори при студен дв.Аз съм си виновен от Северозапада повече нищо не купувам.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Какво е това масло
Точно така, колега. Преди около две години бях взел точно такова масло. Етикетът му беше залепен добре, но след като го налях и изминах около 700-800 км забелязах, че започна да става мътно и светло кафяво, вместо да започне да почернява, което е нормалното състояние на масло в дизелов двигател. Цвят, който и досега не съм виждал на друго масло.
Реших да не рискувам и веднага го разкарах.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
Какво е това масло
Така е човек се учи от грешките, добре че не е фатално и на време да се усети човек, при мен взе да потъмнява още след първите 300-400км и при студен дв. не беше добре.
-
- Автомобил: Тойота,Митсубиши,Нисан,Лексус
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 102 пъти
Какво е това масло
Е то както го написа, по-скоро някой си е взел маслото от тая туба и ти е налял друго в нея. Дето се вика вътре е имало 5w30 някой си е го е сипал при него, а на тебе ти е сипал M10Д.Belchoni1 написа: ↑21 Сеп 2020 15:31 Няма да споря за цените и каква е кирията.Това което ме притесни е етикета, вижда се на снимката, не е нормално за мен внесено от Европа, оригинално масло така да лепят етикети и нещо което не обесних в първия пост,
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 91 пъти
Какво е това масло
Или поляците са взели менте от руснаците и е дошло при теб.
Там има цели фабрики за фалшиви масла и резервни части. Както и в Китай, разбира се.
Да не говорим, че точно от Белгия идва най-голямото менте, при това "оригинално" европейско.
Поне доставките за Русия са доказано такива: https://xenum.com/en/home/contact/
Руски "сериал" по темата в 3 части за Xenum VRX:
Който иска, може да направи анализ на маслото.
Там има цели фабрики за фалшиви масла и резервни части. Както и в Китай, разбира се.
Да не говорим, че точно от Белгия идва най-голямото менте, при това "оригинално" европейско.
Поне доставките за Русия са доказано такива: https://xenum.com/en/home/contact/
Руски "сериал" по темата в 3 части за Xenum VRX:
Който иска, може да направи анализ на маслото.
Какво е това масло
Имам една идея,от опит за всички.Спазвайте спецификацията на маслото.Това,че се води"фирмено",Тойота,напр.,нищо не означава.
Фул е от ментета на пазара.От много години,ползвам само Репсол.Единствената европейска рафинерия,която не преработва използвано масло.
Имат голям търговец в БГ-проверете ги.Поздрави и бъдете здрави!
Фул е от ментета на пазара.От много години,ползвам само Репсол.Единствената европейска рафинерия,която не преработва използвано масло.
Имат голям търговец в БГ-проверете ги.Поздрави и бъдете здрави!