Тези пукнатини не са проблем. Обикновено се появяват на гуми с малък тредуер. На мотоциклетите почти всички гуми добиват тези пукнатини след 2рата година. Получава се, защото е много мека гумата и при загряване се получва разтягане а после рязко свиване. Както казах това не е проблем, не се подлъгвайте обикновено това значи , че гумата е качествена.centil написа: ↑07 Сеп 2020 20:18 Аз НЕ бих препоръчал Nokian. И при всесезонните Nokian Weatherproof, и при зимните Nokian WR D4 се появиха след три години употреба т.нар повърхностни пукнатини:
Снимките не са мои, използвал съм първите срещнати в интернет, но осемте гуми при мен изглеждат по подобен начин. Иначе поведението им е добро и ако не ги огледаш подробно, не можеш да си помислиш, че има нещо нередно в тях.
Много добри отзиви чувам за Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 и новите Vector 4Seasons Gen-3.
Дали е функционален проблем - ще разбера от собствен опит, защото смятам га ги ползвам още 3г, осевен ако не се появи дефект, който да наложи смяната им.
Тестовете са за ориентир. Трябва да тръгне от някъде човек. Пък после от личен опит можем да оборим или да потвърдим тестовете. Затова и създадох темата, да споделяме кой се е прецакал и кой не.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта