Corolla E21 / Auris E21 - Поколение XII - /2019-2024/ - двигатели/задвижване и дизайн
-
- Благодарил/а: 5 пъти
Новите Corolla / Auris Поколение XII - /2019- / - двигатели/задвижване и дизайн
Май пише всичко от архива...разархивиран(unpacked files)!!
Тез от Тойота до кога ще ни баламосват с неизвестни дати за обновяването?
-
Явно не им се занимава сега в летния период,когато сервизите са по-натоварени......и затова разтягат!!!
Между другото сега ще пробвам дали системата ми разпознава ъпдейта от флашката(ще пробвам разархивирано)какво ще стане(но няма да ъпдейтвам).На 4-ти ми предстои обслужване...та ще ги питам,мога ли да ъпдейтна аз,а не те!!!
Между другото сега ще пробвам дали системата ми разпознава ъпдейта от флашката(ще пробвам разархивирано)какво ще стане(но няма да ъпдейтвам).На 4-ти ми предстои обслужване...та ще ги питам,мога ли да ъпдейтна аз,а не те!!!
-
Та.....ако искате да ъпдейтвате....трябва да разархивирате архива,после файловете ще са в папка,изкарвате ги от папката и така бодвате флашката в автомобилното USB.Аз исках само да пробвам,дали ще открие ъпдейта,но той си стартира автоматично още както боднах флашката!Трае около 45мин!Работят Андроид Ауто и Кар Плей!Утре само ще отида до Тойота,и ще попитам "заобиколно"какво става ако ъпдейта не е правен при тях!Стартирах колата няколко пъти(3 пъти).....всичко си работеше!Ще тествам до края на седмицата,и ще споделя какво е станало!!
-
- Автомобил: C-HR 2.0L
- Благодарил/а: 1 път
Супер!Стоян Кръстев написа: ↑01 Сеп 2020 01:41 Та.....ако искате да ъпдейтвате....трябва да разархивирате архива,после файловете ще са в папка,изкарвате ги от папката и така бодвате флашката в автомобилното USB.Аз исках само да пробвам,дали ще открие ъпдейта,но той си стартира автоматично още както боднах флашката!Трае около 45мин!Работят Андроид Ауто и Кар Плей!Утре само ще отида до Тойота,и ще попитам "заобиколно"какво става ако ъпдейта не е правен при тях!Стартирах колата няколко пъти(3 пъти).....всичко си работеше!Ще тествам до края на седмицата,и ще споделя какво е станало!!
Ако може да пуснеш и линк от къде да свалим архива

C-HR 2023 2.0L

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
На времето за Джипа неколкократно съм си правил обновления по същата методика. В Джип първо не знаеха как става ъпдейта, след това 'не го бяха получили' и т.н. и т.н...
Казах им, че сам съм си свалил ъпдейта от сървъра и съм си го обновил - никакви проблеми...
Само при единият ъпдейт камерата за задно виждане рязко влоши контраста си... Питах ги - искаха да закарам колата за преглед (бяха получили инструкции за това от Италия), но след пълен рестарт на системата всичко си дойде на мястото...
Иначе не е имало никакъв проблем за това, че сам съм си ъпдейтнал софтуера - аз съм го взел от свободно качен от производителя файл и съм спазил неговите инструкции за инсталация...
Казах им, че сам съм си свалил ъпдейта от сървъра и съм си го обновил - никакви проблеми...
Само при единият ъпдейт камерата за задно виждане рязко влоши контраста си... Питах ги - искаха да закарам колата за преглед (бяха получили инструкции за това от Италия), но след пълен рестарт на системата всичко си дойде на мястото...
Иначе не е имало никакъв проблем за това, че сам съм си ъпдейтнал софтуера - аз съм го взел от свободно качен от производителя файл и съм спазил неговите инструкции за инсталация...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
А дали има значение каква модификация е автомобила: бензин, дизел или хибрид? Или медията е една и съща за всички?
C-HR 2023 2.0L

-
Линка го има в описанието на клипчето,което е дал колегата по-горе!!!Има руски и английски инструкции!!Според мен няма значение(бензин,хибрид)аз съм с хибридния хечбек(има в описанието за кои медий е ъпдейта),то това си се отнася за медията в колата, настройките си ми бяха запазени(радиа,телефон и блутуут,врати осветление.....всички)само и при мен контраста и яркостта на екрана се бяха върнали в начални нива....но то това е настройка повече за очи!!!!!!
-
Да, намерих файла и вече го свалям.Стоян Кръстев написа: ↑01 Сеп 2020 09:34 Линка го има в описанието на клипчето,което е дал колегата по-горе!!!Има руски и английски инструкции!!Според мен няма значение(бензин,хибрид)аз съм с хибридния хечбек(има в описанието за кои медий е ъпдейта),то това си се отнася за медията в колата, настройките си ми бяха запазени(радиа,телефон и блутуут,врати осветление.....всички)само и при мен контраста и яркостта на екрана се бяха върнали в начални нива....но то това е настройка повече за очи!!!!!!
След обяд ще го пусна да се актуализира

Благодаря за инфото!
C-HR 2023 2.0L

-
- Автомобил: Corolla 2019
Моля, след това да споделиш как е протекла актуализацията.wachman написа: ↑01 Сеп 2020 09:45Да, намерих файла и вече го свалям.Стоян Кръстев написа: ↑01 Сеп 2020 09:34 Линка го има в описанието на клипчето,което е дал колегата по-горе!!!Има руски и английски инструкции!!Според мен няма значение(бензин,хибрид)аз съм с хибридния хечбек(има в описанието за кои медий е ъпдейта),то това си се отнася за медията в колата, настройките си ми бяха запазени(радиа,телефон и блутуут,врати осветление.....всички)само и при мен контраста и яркостта на екрана се бяха върнали в начални нива....но то това е настройка повече за очи!!!!!!
След обяд ще го пусна да се актуализира.
Благодаря за инфото!
Сподели какво са ти казали от Тойота. Според мен няма причина гаранцията да не важи или да има някакви проблеми след това.Стоян Кръстев написа: ↑01 Сеп 2020 09:34 Линка го има в описанието на клипчето,което е дал колегата по-горе!!!Има руски и английски инструкции!!Според мен няма значение(бензин,хибрид)аз съм с хибридния хечбек(има в описанието за кои медий е ъпдейта),то това си се отнася за медията в колата, настройките си ми бяха запазени(радиа,телефон и блутуут,врати осветление.....всички)само и при мен контраста и яркостта на екрана се бяха върнали в начални нива....но то това е настройка повече за очи!!!!!!
corolla 2019
-
В Тойота пък ми казаха,че ако е от официалния сайт свалено,и можем да си го направим.....няма проблеми!А както беше писал друг колега по-горе,проблемите се появяват при тези с навигация,аз нямах,за това се навих да пробвам!!!За сега всичко работи при мен!!!
- nicktodorov
- Автомобил: велосипед
- Получена благодарност: 1 път
Това ти го е казал някой, който изобщо не е разбрал какво питаш!Стоян Кръстев написа: ↑01 Сеп 2020 10:43 В Тойота пък ми казаха,че ако е от официалния сайт свалено,и можем да си го направим.....няма проблеми!А както беше писал друг колега по-горе,проблемите се появяват при тези с навигация,аз нямах,за това се навих да пробвам!!!За сега всичко работи при мен!!!
Тези файлове не са от официален сайт и няма и да се появят там, защото този ъпдейт не е предвиден да е за самостоятелно качване от потребителите...
Обзалагам се, че под "официалния сайт" са имали предвид каквото виждаш за сваляне от магазина на сайта на тойота след като се логнеш с профила си. А такъв ъпдейт там никога няма да се появи. Сервизите у нас ще получат директно физически флашки с които да ъпдейтват.
-
Ем ще видим!!!Пак казвам,нямаше да ъпдейтвам....мислих,че стъпките ще са като на тези от клипа и ще ме попита дали искам,а то си тръгна автоматично!!!Освен няма да го ръчкам много,и дано да дочакам официалният ъпдейът!!!
-
При мен update-a мина без проблем. Единственото, което направих е да сложа флашкат в предното USB и всичко тръгна автоматично. Не беше необходимо да ходя в настройките и да натискам Update.
Всичко работи нормално.
Единствено се бяха загубили връзката с телефоните, но не е болка за умиране.
ПП
Не насърчавам никого да парви това! Всичко е на Ваша отговорност!
Всичко работи нормално.
Единствено се бяха загубили връзката с телефоните, но не е болка за умиране.
ПП
Не насърчавам никого да парви това! Всичко е на Ваша отговорност!
C-HR 2023 2.0L