Мишката ме заболе плюсове да ти слагам, толкова усилия си положил, и толкова подробно си описал какво се прави (по една от малкото болежки на тая колица...), немам думи направо.
Да не съм само с похвалата: и мойта "щрака" чат-пат откъм шофьора, и "шшшшттттрррака" по-често откъм навигатора, най-често ако клима-та е настроена на температура различна от околната. Шофьорското действително рядко щрака, но другото направо ме вбесяваше, "лекуваше" се ако сложа температурата с 0,5с над околната и почна да я свалям градус по градус. Е, зимъска нямаше ядове, на Хи не цъкаше, ама сега...
С разглабянето се спрех след откачането на въздуховода за на пасажерките краката, не ми стигнаха нерви, време, смелост и инструменти, а и бех тръгнал само филтъра да сменя

Но: преди некоя седмица покрай други процедури пуснах в купето едно от тия спрейчета за почистване, дето се отваря вътре в купето и се оставя на Мах да циркулира въздуха 15-20 минути. Освен по-чистия въздух за около седмица (е, по-чист, по-чист - по-приятен беше), това цикане, цъкане и щракане почти изчезна. Появява се в 1 от 10 случая та и по-рядко. Нямам никакво обяснение как

Не пречи колеги с подобен проблем да пробват - като пари струва колкото струва гориво за работа на място 15-20 минути, а самия спрей (ако въобще е оказал влияние различно от хубавата миризма) беше некъде около 10 лева, светло флаконче с миризма на хубава паста за зъби, ама нито марка помня, ни знам откъде е взимано (дадоха ми го).