Revenger написа: ↑08 Авг 2020 03:44
С горния пост най-учтиво помолих колегите да започнат да дават отрицателни мнения за мен
Revenger написа: ↑08 Авг 2020 03:44
разни малоумни измишльотини да бъдат отстранявани от него хора, единствената "вина" на които е била
След като "не ти харесват" нито правилата, нито аудиторията защо продължаваш да "помпиш" кофти репутация все още?
Правилата са написани и определени от управленският екип - така са решили, така са направили.
Представи си да се изсипя във вас, и да започна да ти давам акъл? Как да си подредиш дома? Какво да се сготви за вечеря?
Аз ще спя на голямото легло в спалнята, защото е по-полезно за мен, а ти на дюшек на пода в хола, за да си оправиш стойката, че нещо ми се виждаш прегърбен...
Тези столове ще ги сменим, защото в дебелите книги пише че трябва да са други, а ти не разбираш от тези неща и си купил тези евтини боклуци.
Със сигурност няма да ме изтраеш повече от 1-2 часа, и ще ме нариташ като бясно куче. А аз ще ти се обидя дълбоко, защото съм ти казал истината за тези неща, а ти ми се отплащаш с неблагодарност и протестираш...
И на двете места правилата са такива - Like or fly...
На твое място, просто щях да зарежа всичко и да отида някъде другаде, където ще ме оценят подобаващо, и ще се чувствам полезен и уважаван подобаващо, вместо да приличам на панаирджийска мечка. Пейзаните да се наслаждават на това което са сътворили, и по-късно да открият разликата.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.