Новата Корола срещу "стария" Авенсис ???
Новата Корола срещу "стария" Авенсис ???
Здравейте.
Нов съм във форума.
Реших да си купя нова Тойота и като гледам,
цената на новата Корола и Авенсиса са еднотипни.
Королата е нов модел и изглежда доста добре,
но пък Авенсиса е по-висок клас.
Предварително благодаря за компетентните мнения.
Пожелавам много късмет и успехи
Нов съм във форума.
Реших да си купя нова Тойота и като гледам,
цената на новата Корола и Авенсиса са еднотипни.
Королата е нов модел и изглежда доста добре,
но пък Авенсиса е по-висок клас.
Предварително благодаря за компетентните мнения.
Пожелавам много късмет и успехи
Да,и аз избрах Королата,само че моята ще простигне в края на годината.
Все пак на Коледа стават чудеса
Поръчваш Юни-идва по коледа.
Това предполагам само у нас може да се получи.
А си поръчах най-ниското ниво-Луна,само искам цвят скреж,
все пак като си поръчвам нова кола,поне цвета и да мога да си избера.
Това с цвета вече си го водят Специална поръчка.
Вносители-какво да ги правиш.
Защо ли да рискуват да поръчат малко склад.
Като има балъци-ще има и тарикати.
Това е.
Наздраве.
Все пак на Коледа стават чудеса

Поръчваш Юни-идва по коледа.
Това предполагам само у нас може да се получи.
А си поръчах най-ниското ниво-Луна,само искам цвят скреж,
все пак като си поръчвам нова кола,поне цвета и да мога да си избера.
Това с цвета вече си го водят Специална поръчка.
Вносители-какво да ги правиш.
Защо ли да рискуват да поръчат малко склад.
Като има балъци-ще има и тарикати.
Това е.
Наздраве.
-
Анализ на лаик:
Цена: Като че ли трябва да се гледа коя от двете ще държи по- добра цена след време. Да речем 5 години. Авенсиса е стар модел, като излезе новия рязко ще е обезцени. Королата - точно наоборот.
Надеждност: Авенсиса е сглобен в Англия, вие тука пишете че от всички сглобки тая е най- лошата. Королата, според търговеца в ТМ ауто, се сглабя в Джапан - значи пак Корола бие
Срок. Не е най важния показател. Короли ще има ноември. Авенсиси на склад - фулл. Сещаме се коя кола как се търси, правиме си изводи, но все пак- чака ли ни се? тц!
Визия. Момчета, тва си е въпрос на вкус (дет казало кучето) обаче тия пластмасови идиотщини по таблото и на вратите в Королата направо ме убиват.
Аз избирам авенсиса. То си е ясно, че като избирам кола не правя инвестиция от първи клас, дано тия английски маймуни които са ми я сглобявали са били фреш и дано да е безаварийно и късметлийско пътуването с нея.
Цена: Като че ли трябва да се гледа коя от двете ще държи по- добра цена след време. Да речем 5 години. Авенсиса е стар модел, като излезе новия рязко ще е обезцени. Королата - точно наоборот.
Надеждност: Авенсиса е сглобен в Англия, вие тука пишете че от всички сглобки тая е най- лошата. Королата, според търговеца в ТМ ауто, се сглабя в Джапан - значи пак Корола бие
Срок. Не е най важния показател. Короли ще има ноември. Авенсиси на склад - фулл. Сещаме се коя кола как се търси, правиме си изводи, но все пак- чака ли ни се? тц!
Визия. Момчета, тва си е въпрос на вкус (дет казало кучето) обаче тия пластмасови идиотщини по таблото и на вратите в Королата направо ме убиват.
Аз избирам авенсиса. То си е ясно, че като избирам кола не правя инвестиция от първи клас, дано тия английски маймуни които са ми я сглобявали са били фреш и дано да е безаварийно и късметлийско пътуването с нея.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
хора не се заблуждавайте с королата,шанса да вземете японска е нищожно малък.
корола версо,комби и седан се правят в турция,хечбека 3 и 5 врати са английски.единствения шанс изобщо да дойде японска е при 3/5 врати,от тях е имало поне.
само че последно време всеки гледа да спести от мита,така че ви е ясно.
в япония дизел не се кара,само камионите!
най-новите комън-раил мотори на тойота d4d и dcat се правят в полша!няма лошо,това бил един от най-модерните заводи в европа!
корола версо,комби и седан се правят в турция,хечбека 3 и 5 врати са английски.единствения шанс изобщо да дойде японска е при 3/5 врати,от тях е имало поне.
само че последно време всеки гледа да спести от мита,така че ви е ясно.
в япония дизел не се кара,само камионите!
най-новите комън-раил мотори на тойота d4d и dcat се правят в полша!няма лошо,това бил един от най-модерните заводи в европа!
Последно промяна от jim_beam на 13 Авг 2007 19:08, променено общо 2 пъти.
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
-
Стига, бе, човек. Ти не знаеш кво е тва, бе. Човек идва тука че да пита разбиращите и седи, и слушка, и като изтърсиш бещо такова - глей кво става, братче. Разтупка ми сърцето, сириъз! Давай сега, казвай защо така и какво, и така нататък! Няма да заспя, егати. Какво му е на авенсиса?sluchaen_fen написа:Не прави тази груба грешка, която ще трябва да помниш още 5 год.
До ноември може някой да се откаже от своята поръчка и така по-рано да ти пристигне Королата.
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Защо питаш такива работи във форума?
Форума е за фенове, които са убедени в истината за марката.
Питай някой, който има такъв Авенсис колко пъти е ходил в ТМ-ауто в гаранционния период?
Имам наблюдения върху два такива Авенсиса. Мъка. Хубав дизайн, шумна реклама и накрая - разочарование.
Авенсиса още от самото създаване на първата генерация до сега си създава проблеми, които струват пари.
Имам само един приятел, който от няколко месеца има новата Корола и все още е рано да се обобщава.
Не си заслужава да се мечтае за този Авенсис. Даже трябва производителя да пусне анкета сред всички свои сервизни работници по цял свят "Да се отлюспи ли Авенсиса от семейството на Тойота? Да се спре ли производството на Авенсиса?".
П.П. По-добре си наеми рента кар за 3 месеца, отколкото веднага да се хвърляш на Авенсиса като че ли не си виждал друга кола досега!
Форума е за фенове, които са убедени в истината за марката.
Питай някой, който има такъв Авенсис колко пъти е ходил в ТМ-ауто в гаранционния период?
Имам наблюдения върху два такива Авенсиса. Мъка. Хубав дизайн, шумна реклама и накрая - разочарование.
Авенсиса още от самото създаване на първата генерация до сега си създава проблеми, които струват пари.
Имам само един приятел, който от няколко месеца има новата Корола и все още е рано да се обобщава.
Не си заслужава да се мечтае за този Авенсис. Даже трябва производителя да пусне анкета сред всички свои сервизни работници по цял свят "Да се отлюспи ли Авенсиса от семейството на Тойота? Да се спре ли производството на Авенсиса?".
П.П. По-добре си наеми рента кар за 3 месеца, отколкото веднага да се хвърляш на Авенсиса като че ли не си виждал друга кола досега!