Какво видях - Супра МК1
Какво видях - Супра МК1
Днес както си карам по Дж. Баучер и какво да видя - Toyota Supra MK1. Синя, в сравнително добро състояние, с ударен ляв калник, но като цяло здрава. Доста е грозна, но определено има излъчване...
Re: Какво видях - Супра МК1
bad_dog написа:Днес както си карам по Дж. Баучер и какво да видя - Toyota Supra MK1. Синя, в сравнително добро състояние, с ударен ляв калник, но като цяло здрава. Доста е грозна, но определено има излъчване...
Q dajte snimki, 4e ne go znam toq model, puk mi grabna interesa!

http://www.students.dsu.edu/burrin/MKI-1.jpg
95% съм сигурен, че беше такава. Разминахме се на улицата. Караше я млад мъж (явно фен).
95% съм сигурен, че беше такава. Разминахме се на улицата. Караше я млад мъж (явно фен).
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Тези модели се водят Celica Supra. MКI се произвежда 1978-1981, а МК II 1982-1986, който е известен и като МА61. Oт МКIII (МА70) нататък моделите се казват само Supra, a Celica остава име за спортните модели, но от по-нисък клас.tova faktichkeski e celica, ne sam siguren dali se vodi supra. az misleh che MKI sa sledvashtia model.

Towa se vodi Celica-Supra. Otstrani na edna nikelirana metalna tabela (na srednata kolona obache pishe samo Celica. Vapreki tova nyama prilika s obiknovenata Celica ot onova vreme (na men lichno obiknovenata Celica mi haresva poveche kato vanshen vid).ugabuga написа: tova faktichkeski e celica, ne sam siguren dali se vodi supra.