Zdraveite...
Zdraveite...
Otskoro sum sobstvenik na Toyota Corolla E10 4E-FE 1.4i 90Ps 16v 94god....turseiki info za dvigatelia mi suvsem sluchaino popadnah na tozi forum i mnogo se zaradvah,che ima podobno neshto!Shte se radvam mnogo da buda chlen na vashia klub i vash priatel!Pozdrav...Joro!
Ааа сега се оправихме biggrin.gif , май е време да си ходя днес вечеJoroBoy написа:Ne e 1.6...to daje ne i 1.4 no taka go pishat inache e tochno 1332cm3....motora mi e 4E-FE ne 4A!El Camino написа:Добре дошъл и от мен!![]()
Само едно въпросче ми се върти - как 4AFE e 1.4l? Това не бяха ли 1.6 моторчетата?![]()

Da tozi dvigatel izliza po katalog ot 1997 do 2000 god...demek i sledvashtata Corolla e s nego.....iavno si e dobro motorcheto!Xeku написа:Ако не се лъжа, тези мотори се слагат и на следващото поколение Короли с кръглите фарове. Карал съм такава и е страхотна пъргава и бърза количка. Поздравления и от мен!daje ne i 1.4 no taka go pishat inache e tochno 1332cm3....motora mi e 4E-FE

- juri_galev
Здравейте и от мен
Пиша в тази тема, защото авторът й ми е познат и именно той ми каза за този форум! Много се радвам, че има подобен форум и че все пак в България има познавачи на истинските автомобили! Имам Toyota Starlet, която карам вече 7 години и понеже с Joroboy работим заедно, той ежедневно използва моята красавица за служебни нужди... та така с течение на времето, той се убеди що за автомобил е Toyota и реши да премине в нашия лагер 
Ето и фактите, които за 7 години го убедиха в това:
1. Абсолютна безаварийност
2. За това време са сменени четирите амортисьора и 2 маншона на каретата, плюс, разбира се, консумативите/масла, филтри и т.н./
3. Всеки път, когато Joroboy е закъсвал на пътя с неговата предишна кола... спасението за него е било Toyota Starlet
Това е в общи линии. Поздрави за всички!

Ето и фактите, които за 7 години го убедиха в това:
1. Абсолютна безаварийност
2. За това време са сменени четирите амортисьора и 2 маншона на каретата, плюс, разбира се, консумативите/масла, филтри и т.н./
3. Всеки път, когато Joroboy е закъсвал на пътя с неговата предишна кола... спасението за него е било Toyota Starlet

Това е в общи линии. Поздрави за всички!
i az zapo4nax ot starlet, edno 4e be6e v okaqno systoqnie ot predi6niqt si sobstvenik, a i az edna godina go spukax ot karane po gonki i nasam natam e izdyrja ebasi kolata, be6e pylen grob kato q vzex, no si izdyrja , mnogo zdravi koli sa , a i dylgo vreme starleta be6e na4elo v statistikite na Adac za nai-zdrava kola 2-ra ryka, a tova e edin ot nai-to4nite atestati za ka4estvata i!
VRC-VarnaRacingClub 2001
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88