Леле, мале...
Аз какво попитах, то какво станало...завърших полувисше, докато изчета всичко бе хора
Радвам се, че наистина има много знаещи хора! Кой повече, кой по-малко, кой крив, кой прав то в спора се ражда истината, обаче на мен ми стана ясно едно:
1. Не може категорично да се съди пряко за състоянието на веригата от ъгъла на запалване.
2. Като дойде финансов ред, да взема да сменя веригата в комплект с обтегача, освен ако не се обади преди да е дошъл финансовия ред

Аз по принцип съм от този тип хора, дето не карат на изживяване и предпочитам навереме да направя ремонт, отколкото да чакам да се отели и тогава да кърша пръсти, що стана така.
Така или иначе за едни 10-20 или 50 хиляди километра няма да спестя кой знае колко пари като не поддържам навреме, с оглед на това, че карам стар автомобил... или както казваше баба ми:
"Ние не сме бедни за малко пари, ние сме бедни за много".
И като казах стар автомобил имам притеснения и относно това колко масло ми гори Тйотица, ама за това ще питам в отделна тема, понеже изчетох доста и смятам, че разход от 4 л. масло за 10 000 км е убийствено много.
Искам да благодаря на всички, които взеха участие в темата и благодарение на които научих това, онова

С пожелания за приятна седмица!