А за проблема ми то го оправих вече, - големи смотаняци сте, аре ся ме баннете

Муахуахуахуаааking_pin написа:Абе вие за пентагона ли се мислите, какви са тия идеотски регистраций, човек има проблем с колата иска да попита нещо 3-4 дни не може да се регистрира, ужас
![]()
![]()
![]()
А за проблема ми то го оправих вече, - големи смотаняци сте, аре ся ме баннете
Ти като толкова разбираш защо изобщо си търсил помощ тук?king_pin написа:Как успях .....
... ми аз вече не търся помощ така че ;)
а на колата генераторчето на сигналите от датчика на хол към бобината нещо се беше прецакал, ама не, че някой разбира какво казах току що![]()
![]()
![]()
.............
za problemi, ouburni suk kum tozi pich:king_pin написа:Как успях ли ми накрая някой администратор ми одобри регистрацията(и видях маила и се издразних), какви параной ви гонят за пръв път виждам форум с "Тези форуми изискват активиране на потребителя от администратор...", както сам каза нестига, че има "анти бот въпрос" ами и 2 пъти потвърдителен код, имат нужда от лекарска помощ тези които са го нарпавили, не тия които пишат вътре, не се изразих правилно...
А за тона ми и проблема, ми аз вече не търся помощ така че ;)
а на колата генераторчето на сигналите от датчика на хол към бобината нещо се беше прецакал, ама не, че някой разбира какво казах току що![]()
![]()
![]()
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
P.S. А иначе евала на тоя който е кажил опътванията
"Колко ъгли има триъгълника" мисля че щеше да е достатъчно за да ни предпази от неговата регистрация.sluchaen_fen написа:Регистрацията е усложнена по наше настояване.
От тази тема е видно, че регистрацията не е достатъчно усложнена, щом потребители като king_pin успяват само за 3-4 дни да се регистрират.
Има ли лекар между нас, за да измисли контролен въпрос при регистрация за хора с нищожно ниско интелектуално ниво и умствени проблеми?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта