студена пали лесно топла не
-
студена пали лесно топла не
имам карина 2000 турбо дизел 96 г. студена пали лесно топла след продължително въртене 

-
-
-
точно от помпата може да е, на беемветата дизели тва им е редовен проблем - когато е студена колата пропуските се уплътняват, а като е загрята има пад на налягането и не пали, чак като се охлади достатъчно проблемът изчезва. при тях проблемът бил от някакви уплътнения на нафтовата помпа. при теб не е задължително да е така, но проверка на помпата ще покаже. може и датчик да е, но само опитен дизелджия може да го установи
status: за БАН
-
-
men za dizeli ne me pitai, az takova neshto prez jivota si ne sam vijdal, izobshto ne gi znam dali imat takav sensor. az na ugabuga mu kazvah da go proveri, che toi e s benzinov dvigatel.
ta EFI temp sensora nishto chudno da se namira do Gauge temp sensora. tova che gauge temp sensora raboti ne oznachava che i EFI temp sensora raboti. ako ne se laja, gauge temp sensora e s edna jica, pak EFI temp sensora e s dve jici.
ta EFI temp sensora nishto chudno da se namira do Gauge temp sensora. tova che gauge temp sensora raboti ne oznachava che i EFI temp sensora raboti. ako ne se laja, gauge temp sensora e s edna jica, pak EFI temp sensora e s dve jici.
-
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ne mislq, 4e e normalno zagrqt dvigatel da izpu6va pri palene,yovcho2247 написа:акомулатора е 6 върти като луда но като е топла прави обикновенно 2 по някога до 4-5 оборота и като запали изпушва поради което си мисля че помпата връсква добре да е цетровка или въздух да не и стига ???
puk dori i dizel da e toi!
Iavno ne6to po gorivnata sistema ne ti e nared.
Moje da e viltur, moje da e pompa. KAkto kazaha nqkoi proveri si pompata.
Tova izpu6vane pri zagrql dvigatel ne e normalno!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-