Теч на дизел
Теч на дизел
Колега, без да те ангажирам с мнението ми, но при така стеклите се обстоятелства аз лично дори бих свалил и резервоара за почистване. Естествено, след като остане минимално количество гориво. Разбира се и горивния филтър.
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Теч на дизел
Подкрепям напълно колегата.Интересни неща излизат от резервоарите на печките при почистване.
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
Теч на дизел
Леко отклонение от темата. Един приятел с автосервиз няколко дни се суетяха с една Корола, която гаснеше, когато иска, не вървеше, както трябва, без на диагностиката да може да се хване конкретен проблем. Оказаха се бактерии в резервоара. Цялата кошница беше в гадна лепкава слуз. Почистване, Бардал за дизел против бактерии и всичко заспа.
-
- Автомобил: RAV4 2.2 D4D 136кс 2007г
Теч на дизел
Мерси за включванията, колеги.
За момента мисля да сменя само филтъра. Дори поръчах от колегата от Варна нов филтър. За съжаление нямаше Денсо (евентуално с 10 дни доставка, но не ми се чакаше) и ми предложи керамичен Knecht. Филтърът вече е при мен, но още не съм изразходил горивото и не съм го сменил. Междувременно попаднах на тази тема на колега и се замислих дали ще е ок този филтър или мога да се вкарам в по-голям филм дългосрочно
.
Какво ще ме посъветвате? Оригинален Денсо от Тойота или някой е карал с такъв филтър и има наблюдения?
Благодаря!
За момента мисля да сменя само филтъра. Дори поръчах от колегата от Варна нов филтър. За съжаление нямаше Денсо (евентуално с 10 дни доставка, но не ми се чакаше) и ми предложи керамичен Knecht. Филтърът вече е при мен, но още не съм изразходил горивото и не съм го сменил. Междувременно попаднах на тази тема на колега и се замислих дали ще е ок този филтър или мога да се вкарам в по-голям филм дългосрочно

Какво ще ме посъветвате? Оригинален Денсо от Тойота или някой е карал с такъв филтър и има наблюдения?
Благодаря!