► Виж съдържание
Офтопик
И аз така - чакам ефекта след 12г престой само на слънце, под капещи дървета (засадени от северната страна на паркинга - да е по-интересно - хем да не пазят сянка, ама да капят върху колите с някакъв клей, дето след това няма миене) 
Онзи ден ме валя дъжд около Криводол, а вчера - около В.Търново - това смята ли се за измит тази година автомобил? Последно е ходил на автомивка май преди около година и половина (и то точно заради този клей и листа, че през челното стъкло не се вижаше, а не се миеше от чистачките) - вътре е чисто, а отвън - дъждът помага
Проблемите - да, не малко, са увеличаващо се петно отлепен заради лоша адхезия(и донякъде отчупен) лак на предния капак, на място, което веднъж вече бе пребоядисвано веднъж заради същият ефект - отлепване на лака - имам подозрения че компресорът е хвърлил капка масло там, и затова лакът не хваща въпреки, че капакът бе пребоядисан отново по гаранция - изби пак на същото място....
Драскотини от ципове - има си... Някой решил да надраска един + на едната врата - достигнал е до грунд, но не и до метал.... Така си е вече 6-7 години...
Друг маневрирал около задната броня, и одрал лака на бронята точно в ъгъла... Може и да излезе с полиране, ама кой знае....Това са 12 години на улицата...
А вие - микропукнатини... (Кики ще ме анатемоса
)...

Онзи ден ме валя дъжд около Криводол, а вчера - около В.Търново - това смята ли се за измит тази година автомобил? Последно е ходил на автомивка май преди около година и половина (и то точно заради този клей и листа, че през челното стъкло не се вижаше, а не се миеше от чистачките) - вътре е чисто, а отвън - дъждът помага

Драскотини от ципове - има си... Някой решил да надраска един + на едната врата - достигнал е до грунд, но не и до метал.... Така си е вече 6-7 години...
Друг маневрирал около задната броня, и одрал лака на бронята точно в ъгъла... Може и да излезе с полиране, ама кой знае....Това са 12 години на улицата...
А вие - микропукнатини... (Кики ще ме анатемоса