TOYOTA Corolla 1981
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
k_sarafov
jamie
k_sarafov
Мнение от jamie » 06 Авг 2007 17:36
Имам Старлет със задно предаване с 1.0 мотор с 4-степенна кутия (т.е. кутията трябва от другаде, не от мен). Мисля че съединителя и диференциала са същите. Старлета ми е за части, ще получиш нормални цени особено ако си с онази жълто-кафява Королка дето домуваше близо до 5-те Кьошета.
jamie
k_sarafov
Мнение от jamie » 06 Авг 2007 17:50
София, Горублене - и са още на колата нещата.
Цена да кажа ама поне съединителя да свалим от колата да се види става ли за нещо - че инак е съвсем котка в торба. Макар че ума не ми го побира за какво ти е употребяван съединител.
Колко ти е спешна цялата работа - да го планираме ?
Цена да кажа ама поне съединителя да свалим от колата да се види става ли за нещо - че инак е съвсем котка в торба. Макар че ума не ми го побира за какво ти е употребяван съединител.
Колко ти е спешна цялата работа - да го планираме ?
jamie
Мнение от k_sarafov » 06 Авг 2007 20:52
Не ми е много спешна, съединителя ми е защото незнам дали ще намеря за тоя стар модел и просто питах ако имаш запазен. диференциала също не ми е спешен-има едно виене от него и даже се чудя дали да го сменям, най-много ми се искаше 5-степенна кутия, но като нямаш това е положението.
Някаде да знаеш дали мога да намеря?
Иначе да се срещем другата седмица да речем, че сега няма да мога тия дни, ще ти пиша пак.
Някаде да знаеш дали мога да намеря?
Иначе да се срещем другата седмица да речем, че сега няма да мога тия дни, ще ти пиша пак.
k_sarafov
Мнение от jamie » 06 Авг 2007 21:50
Имам предвид но не гарантирам - за кутия.
Ще проверя и ще пиша в темата.
А инак проблема с моята таратайка за части е че почти не съм я карал - купих я разтропана с друга цел - затова и поразглобих доста. Затова не знам кое колко е читаво по нея - трябва да се проверява/гледа и т.н.
Ще проверя и ще пиша в темата.
А инак проблема с моята таратайка за части е че почти не съм я карал - купих я разтропана с друга цел - затова и поразглобих доста. Затова не знам кое колко е читаво по нея - трябва да се проверява/гледа и т.н.
jamie
k_sarafov
javor_vd
jamie
Мнение от javor_vd » 07 Авг 2007 17:57
именно това ме интересуваше - мойте кори са некви гадни картони с едно като каишка за дръжка и нямат подлагътници, а като я свалях преди време и видях, че по-надолу в ламарината имат пластмасови джвъчки да се навие нормален подлакътник и респективно да се сложат по-нормални кори, а като че ли старлетите са с такива, до колкото мога да преценя 

Toyota Corolla KE70, 4K, 1,3, '84
javor_vd
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru