Това наричам пътят на отрицанието.Stanislav96 написа: ↑20 Фев 2020 10:15 Сега ще сменя маслото с друга марка да видя какво ще се получи.
Говорете с човека ремонтирал цил.глава - нека опише в детайли свършеното - разкажете ни.
За мен проблемът Ви е в газоразпределителния механизъм.
Имайте предвид, че маслото в цилиндрите вдига компресията - всякакви измервания при такова замърсяване няма да са точни.
Колата ви в момента сигурно се усеща по-мощна, но плащате сериозна цена за това - в бъдеще време.
Като четяхте ръководството за ремонт на мотора щяхте да видите тънките детайли, за които Ви даваме жокери - имам съмнения, че теоретичната подготовка Ви е предала /кодировката на вложките/.Налични са дори доста клипове в интернет за тези вече стари мотори.
За ваше успокоение по памет - ключът на сегмента трябва да е от 0,15мм до 0,5мм.
Ако е успокоение за вас аз се старая да чета доста от различни източници за хобито си, но това не ме предпази да получа от реномирана работилница/шлайф база срещу парите си глава с пълна ревизия, но проблемна - в резултат се научихме с приятел как се правят нещата old school.
Ако адресирате ситуацията навреме ще си спестите бъдещи главоболия - от друга страна автомобила е масов...
Успех с ремонта.

П.С. Понякога мисля да си махна подписа, но после го прочитам и се убеждавам, че трябва да е точно там.