Странен звук
Странен звук
Свалих и хидравличната помпа ,отвориха я и там всичко е наред.Само не съм сменил спирачната течност на съединителя.И там ще проверя
-
- Автомобил: Toyota Corolla 2.0 D4D 90hp
Странен звук
https://www.youtube.com/watch?v=RNoGwwN ... ture=share
Здавейте колеги а случайно някои да има идея какъв може да е този звук който се чува на видеото колата е toyota corolla d4d 2.0 90hp
Здавейте колеги а случайно някои да има идея какъв може да е този звук който се чува на видеото колата е toyota corolla d4d 2.0 90hp
-
Странен звук
Забравих да отбележа,че звука се появява при загрял двигател.Когато е студен се чува много слабо,колата е обслужена преди 300км
-
Странен звук
Значи проблема ти е в прецакана шайба на компресора на климатика. И като го включиш и задейства съединителчето отпред и спира звука.
Toyota Rav4 2.5 178к.с. бензин. 2017година
Infiniti Q50 3.5 Hybrid AWD 365к.с 2014година
Infiniti Q50 3.5 Hybrid AWD 365к.с 2014година
Странен звук
Здравейте колеги.най накрая открих проблема.От инжектора е.Изолирах го с горивен прозрачен филтър за 2.50лв.исга всичко е наред
По всяка вероятност се е повредил от зимните добавки

-
Странен звук
Здравейте! Причината да съм тук е същата: звук на виещ лагер, тормозещ ме почти година, защото не може да се локализира. Двигател 2000 куб., бензин, 2000 год., АВЕНСИС.
Извършени операции: нов ангранажен комплект, изолация на на всички агрегати с премахване на ремъците (2 бр.) и ... СЪЩОТО. Свистенето продължава и с времето лекичко се усилва. При запалване студен двигател нежно е по-тихо.
Замерванията на хоризонталните и вертикални отклонения са в нормата.
Чувал съм мнения: ТОЙОТА го има този шум; Шумът е от разпределителния вал;
До сега нямам точна диагностика за да реша проблема, който може да доведе до фатален момент.
Обичам си ТОЙОТАТА и търся помощта на всички Ви.
Извършени операции: нов ангранажен комплект, изолация на на всички агрегати с премахване на ремъците (2 бр.) и ... СЪЩОТО. Свистенето продължава и с времето лекичко се усилва. При запалване студен двигател нежно е по-тихо.
Замерванията на хоризонталните и вертикални отклонения са в нормата.
Чувал съм мнения: ТОЙОТА го има този шум; Шумът е от разпределителния вал;
До сега нямам точна диагностика за да реша проблема, който може да доведе до фатален момент.
Обичам си ТОЙОТАТА и търся помощта на всички Ви.
УСПЕХ!
-
- Автомобил: Corolla Verso
-
- Автомобил: Тойота корола версо 2003г 2.0д
Странен звук
Здравейте колеги. Имам същия стържещ шум чува се два пъти и после изчезва. Колата е Тойота корола версо 2003г 2.0дизел 90к. Установихме от къде идва шума и се оказа от SCV клапаните. Сменен е горивни филтър но и със стария го правеше този стържещ звук. Иначе колата си пали и върви отлично .