За сега вярно, но има и безплатни обществени. А и там може да се случат какви ли не драми (не че на бензиностанциите не стават

За сега вярно, но има и безплатни обществени. А и там може да се случат какви ли не драми (не че на бензиностанциите не стават
Яко, мислене - аз имам пари и ще си паля камината с тях, защото мога да си го позволя. Ти ако имаш такова мислене приеми, че има хора, които имат и друго мислене.
boyanmt написа: ↑10 Яну 2020 17:19 Много смешно звучи...даваш една чанта с пари за електричка, и за да не се набуташ с дневната тарифа за зареждане от контакта,или пък по-скъпата бързозарядна станция,чакаш нощната тарифа,и се молиш сабахлян да имаш ток. ... После,кави са тези бакалски сметки бе колеги? Кефа цена няма! Дали ще изгориш повече гориво или пък изхабиш батерията по-бързо-какво му мислите толкова. ...
Успех на всички каращи електромобили,лично ви приветствам!![]()
А защо човек се вманиачава на тази тема, то ето една хипотеза:mfandakov написа: ↑28 Май 2017 14:49 На мен лично ми прави впечатление друго във всички собственици на хибриди,купувате коли давате едни пари/в повечето случаи все големи/
И след това нещо Ви става започвате едно вманиачаване,следите разход,треперите му на този разход,променяте си стила на каране/да няма бързи стартове,да няма ,очите Ви все в разхода.Треперите на едни 1/2 литра в повече или по малко.
...
Нали тези коли ги купуваме да ни вършат работа,е не да им ставаме "роби" а тук в този раздел Вие само за едни 0.500л разход в повече или в по малко говорите.Не го приемайте всички собственици на хибриди като заяждане от моя страна,просто не мога да разбера за "какъв" трябва да си купя хибрид.За екологията ли,за разхода ли,за треперенето за 1л ли?
...
Карал съм Тесла на познат,да "резачка" е и е супер за града,но съм вързан към контакта,хибрида ни кон ни магаре.
slowtraveler написа: ↑12 Дек 2019 18:25 Аз също обмислях вариант, защото мога да си изкарам ток на паркинга пред блока - обичайното ми място за спиране е на 1м от едната ми маза, в която имам ток
В такъв случай може да се обедините съседи и да си направите обществена зарядна станция. За хора от кооперацията ви ще бъде безплатно. А през деня ако някой паркира тъкмо ще го таксувате като си зарежда автомобила. И така ще се пълни хазната на входа ви
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост