Забелязах го лятото след измиване на автомивка и отложих решението на проблема, като мислех че се дължи на недобре
залепено челно стъкло - сменяха ми го преди година поради пукнатина и заподозрях немърлив майсторлък.

Известно време игнорирах проблема, но септемврийските дъждове ме изненадаха неприятно. Това е резултатът от над 12 часа непрестанен дъжд.

Днес ходих в известен сервиз за автостъкла, за да ми презалепят стъклото. На място направиха тест със сапунисване на стъклото от външна страна и с подаване на въздух от компресор от вътрешан страна и заключиха, че проблемът не е от стъклото и няма как да стига водата дотам, ако пропуска стъклото.
Нямам ръжда по покрива и единсвените места, които могат да са проблемни според мен са:
- страничните лайсни - свалих гумените уплътнения и не виждам откъде би могло да пропуска - няма ръжда/корозия.
- антената отзад, чието уплътнение е заминало, но не мога да си обясня как наводняването става само на едно единствено място. При всички положения ще го уплътня със силикон.

Изчаквам да изсъхне напълно тапицерията, за да мога уикенда да опитам да установя откъде пропуска вода, наводнявайки отделни части на покрива. Междувременно ще се радвам на всякакви идеи от ваша страна.