TOYOTA AVENSIS 2.4 БЕНЗИН
Здравейте,от скоро се оглеждам за покупка на такъв автомобил ,но информацията за точно този двигател е много оскъдна.Интересуваме дали е същия двигател като на КАМРИ,по технически данни изглеждат еднакви.Бих искал да знам всичко за този двигател,слаби места,разход,подръжка,всичко.Искам да си купя Тойота Авенсис 2.4 бензин,автомат.Карал съм както и дизели други марки ,така и бензинови.Не е въпроса да ме убеждавате да си взема дизел.Искам точно такава ,бензин ,автомат.По-малкия двигател 2.0 е с четири скоростен автоматик ,затова той не ме интересува.На 2.4 е пет скорости.Дали и автомата е здрав?Знам също ,че и с газовото не стоят добре нещата,но аз няма да слагам и газ.Колата ще се кара почти изцяло на 90% извънградско,даже и извън България.Благодаря на всеки който с нещо ми е полезен.
-
- Автомобил: Toyota Yaris 1,4 D4D MMT
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Здравей, колега ! Не мога да ти дам впечатления от първа ръка, но подкрепям избора ти с 2 ръце ! Точно такава ми харесва и на мене! Има всички екстри за модела, мотора изглежда динамичен и икономичен, автомата би трябвало да е надежден! Успех с избора и да се похвалиш скоро с някоя красавица!
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти