Общо взето май още ще се оглеждам и ще видим. Камрито ми харесва, разбира се много, Лексусът ми е слабост отдавна, Ц-ката е логичното финансово решение като първоначлна инвестиция към момента! Може би трябва да почна като немците да разсъждавам и да не купувам коли с цел да ме надживяват... но пусто му възпитание, вътрешно все ме гложди...
Prius3, Корола карах, много е хубава, но хич не харесвам комбита, а хетчът ми е повече от малък. Един също мого интересен въпрос е, дали на Камри може да се монтират греди на покрива- в БГ-каталог пишеше, че не може, немският дилър твърди, че може, но не били сигурни?!? Щели да проверят и да ми се обадят, е вече ми се обаждат 3 месеца! Защото, ако не може, Камрито отпада още на старта, за съжаление (имам нижда от багажник отготе за ски, колела и кутия... Лексусът ми харесва изкл. много, много е луксозен. Определено преди да се откажа от него ще си помисля мноооого основно. Все пак за това си оставям и време за мислене. Смяната би се състояла след около година..