Моите бяха точно статични - няма мърдане на струята и си пръскаха нормално.... Миейки цялата кола с пръски разбира се

Ама пръските от чистачките бяха най-малкият проблем - да видиш какво правеха миячките на фаровете

Офтопик
Това ми напомни случката в пункт за ГТП.... 'Майсторът' застанал до колата и казва
- пуснете пръскачката на стъклото
- дръпнете се от там - ще ви намокри
последва отговор 'аз колко коли съм гледал' и т.н....
Щом така мисли - добре
Пръснах леко на стъклото, ама в халето е тъмно и фаровете са се пуснали. Затова и сработи тяхната програма за почистване - там няма 'леко натискане' - изпръскват си това, което е програмирано. Под високо налягане и правят облак около цялата предница. Общо взето - окъпа 'специалиста
Та вие се притеснявате за пръскалките на стъклото.. А какво решение имате за пръскалките на фаровете?
- пуснете пръскачката на стъклото
- дръпнете се от там - ще ви намокри
последва отговор 'аз колко коли съм гледал' и т.н....
Щом така мисли - добре

Пръснах леко на стъклото, ама в халето е тъмно и фаровете са се пуснали. Затова и сработи тяхната програма за почистване - там няма 'леко натискане' - изпръскват си това, което е програмирано. Под високо налягане и правят облак около цялата предница. Общо взето - окъпа 'специалиста

Та вие се притеснявате за пръскалките на стъклото.. А какво решение имате за пръскалките на фаровете?