Напростив, най-добре е максимално ускорение

Особено и климатика ако е на топло, а двигателя почва да изтива от спускането

Странно, не е така при по-старата хибридна система.
Максималното е повече от оптималното
Направо е нетърпимо за мен и гледам да избягвам такива моменти - или хабя батерията или леко натискам педала да лети, но не винаги е възможно да я пускам така "по инерция" и спирачката и ръмженето са неизбежими
При 6 (ако 6) чертички максимум, то 4 е над половината. При мен е едно "акумулаторче" и трудно може да се прецени - кога е пълна батерията (като се напълнят и "клемите"
Защо да е по-слаба? За моя двигател батерията я водят двойно по-голяма от литиевата батерия за 1.8. Моята е 6.5Ан, а другата 3 и нещо.
Ел моторчето изобщо не е слабо. Пробвай такова 3то поколение и ще си промениш мнениетоnicktodorov написа: ↑14 Ное 2019 19:05 Карам ли като останалите в трафика, хибридната система просто не успява да се възползва от слабото ел моторче и разхода ми се доближава доста до обиковен бензинов автомобил :(
Може би, за да държи температурата в купето. (Любопитно, колко "харчи" подгрева на седалките.) Но пак изглежда прекалено много. Особено, ако не е било много студено.nicktodorov написа: ↑14 Ное 2019 22:05 Ако има значение, валеше, маршрута реално изкачване, парното на 22 еко и малко подгрев на седалката на ниската степен.
Ами при вас батерията отдава до около 26 кс мощност. МГ2 е 72 кс. (до колкото знам)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта