Радятор за Celica 1.8i 98г. Помощ!!!
Радятор за Celica 1.8i 98г. Помощ!!!
Пичове, спука ми се радятора и не мога да намеря никъде.
Някой ако знае нещо...???
Някой ако знае нещо...???
Да надеждна е до сега не е имало проблем има си и едногодишна гаранцияvlad написа:А надеждна ли е тая история с ремонта, или с изработването?
Колко време отнема, колко струва и т.н.???
Това което най много ми харева в изработката е че няма никакви пластмаси всичко е метално
Цената е според модела и размерите
-
agent dust
абе човек що не свирна по-рано - аз тъкмо си направих моят при едни дето ме одраха. верно направиха го деNIK_4E написа:Да надеждна е до сега не е имало проблем има си и едногодишна гаранцияvlad написа:А надеждна ли е тая история с ремонта, или с изработването?
Колко време отнема, колко струва и т.н.???
Това което най много ми харева в изработката е че няма никакви пластмаси всичко е метално
Цената е според модела и размерите
status: за БАН
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Наистина това е важна информация, предполагам, че повечето хора с 20+ годишни колички (и не само) се интересуват от тези проблеми и от начините за решаването им. Може и отделна тема да се направи с инфо за майстори, с предложения за взаимозаменяемост и всичко останало, свързано за радиаторите, били те водни, маслени, интеркулери, или такива за климатици.
По телефона едвали ще ти кажат точна цена но ако дадеш размери може да те ореантирам горе-долу за каква цифра става въпросjavor_vd написа:Хубаво де... къде да се обадя да питам колко ще ми струва да ми изработят радиатор, щото моя и питата е наранена и са ми изгнили казанчетата... да не говориме колко е задръстен с мизерия
-
tatkobarba
няма ли кой да смени 'радятор' с 'радиатор', много дразни този неправопис.. 
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки